Cum sa slabiti sanatos



La inceperea unei diete sunt necesare masuri care vor trebui respectate de-a lungul intregii perioade cat va dura cura. Pe masura ce timpul se scurge iar finalul dietei se apropie se doreste evaluarea periodica a rezultatelor obtinute, in acest fel determinandu-se drumul parcurs si, in cazul in care s-a deviat de la scopul propus, anumite rectificari ce se impun pentru un final de succes. O dieta inteligenta va asigura placerea gustului pentru a nu aparea senzatii de frustrare si pentru a beneficia de placerile vietii alaturi de familie si prieteni. Controlul caloric zilnic este foarte important, in functie de scopul propus - necesarul caloric individual se poate stabili de catre un nutritionist.
Alimentatia echilibrata - vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, fibre, grasimi esentiale pentru o optima functionare a organismului. Trei mese echilibrate pe zi sunt ideale in cazul in care va propuneti un mod de viata optim, fara excese. O dieta este o cursa lunga si nu trebuie pierdute din vedere finalitatea acesteia precum si resursele necesare pentru a ajunge cu bine la final de drum. Din acest motiv este bine ca, pe langa masurile care vor fi luate la inceputul curei, pe parcurs sa existe anumite etape in care va fi testata pozitia actuala, plecand de la scopul propus. Se vor lua in calcul punctul de plecare, numarul de kilograme avute la inceputul perioadei, precum si cantitatea de grasime din corp, care poate fi foarte usor calculata folosind indicele de masa corporala, si se vor compara cu momentul actual.
In cazul in care v-ati apropiat de telul propus, atunci sunteti pe drumul cel bun, daca nu, reevaluati modalitatea in care s-a desfasurat pana in acest moment cura. Regulile de baza ale unei cure prevad ca mesele sa fie la ore fixe, fara gustari suplimentare intre mese. Atentia trebuie sa fie focalizata asupra procesului de masticatie si asupra hranei ingerate, asadar nu se mananca in fata televizorului si nici cu o revista sau cu un ziar in fata. Nu mancati repede si mestecati bine alimentele. Este de preferat sa se manance de trei ori o cantitate mai mica de alimente decat de doua ori sau o data o cantitate mai mare.
Cina nu trebuie sa fie servita mai tarziu de ora 19. Beti cel putin doi litri de apa pe zi, in plus consumati sucuri naturale fara adaos de zaharuri sau indulcitori artificiali. Nu consumati zahar, alcool sau paine. Faceti plimbari zilnice de cel putin 30 de minute. Pe langa aceste reguli de aur ale dietelor, in timpul unei cure se impun cateva modificari in stilul tau specific de viata. La cumparaturi nu se merge niciodata cu stomacul gol, tot timpul pot aparea tentatii cu multe calorii. Cumparaturile sa fie facute dupa o lista, in felul acesta se pot exclude alimentele nebenefice in cura pe care o urmati deja. Este indicat a se renunta la sosurile grase, la maioneza sau la alte garnituri bogate in calorii.
Pentru a intelege mai bine cauzele care determina succesul sau insuccesul unei diete, puteti sa va inscrieti in program accesand site-ul www.reductostart.ro sau apeland Call Center-ul cu numarul de telefon cu tarif normal 021-252.33.43.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • soniadenis_1976 pe 28 Aug 2006, 23:57
    parerea mea

    Ma bucur ca am gasit un remediu pt a slabi. Multumesc f mult pt sugestii.CREd ca este un lucru f bun ceea ce faceti pt noi femeilr.

    0
    0

  • George Calinescu pe 28 Aug 2006, 11:37
    Economist

    Foarte Adevarat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod