Cum sa ai maini de vedeta

Mainile au nevoie de o ingrijire permanenta pentru a arata cat mai bine. Asta inseamna ca nu trebui sarita nicio etapa in ingrijirea lor.
> Sapunul folosit trebuie sa contina un procent cat mai mic de substante alcaline, pentru a evita uscarea sI descuamarea pielii.
> Cel putin de trei ori pe zi (mai ales in sezonul rece) se recomanda aplicarea pe maini a unei creme hidratante. Recomandabile sunt Neutrogena, Nivea, Garnier.
> Ingrijirea unghiilor trebuie sa se faca saptamanal, iar pentru femeile care nu isi permit sa treaca pe la manichiurista (si sa cheltuie intre 10 si 15 lei noi pentru serviciile ei) este bine de striut ca pot folosi propria trusa (pila, forfecuta pentru unghii, forfecuta pentru pielite si peria).

> Indepartarea pielitei din jurul unghiei se face numai cu ajutorul forfecutei speciale, dupa ce in prealabil unghiile s-au inmuiat cateva minute in apa calda cu sapun.
> Unghiile se taie si se pilesc pentru a capata forma dorita.
> Pentru a nu deteriora unghiile, lacul folosit trebuie sa fie neaparat in termenul de valabilitate si de calitate. Este recomandabil sa se foloseasca numai lacuri produse de firme recunoscute. Ca sa aiba un aspect uniform, este indicat sa se aplice in doua straturi.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A. ELENA pe 31 Ian 2006, 14:17

    si eu sufar de aceiasi problema si nu stiu ce sa fac

    0
    0

  • marincristinateodora pe 31 Ian 2006, 09:40
    protejarea mainilor

    vreau sa va cer un sfat, pielea de pe maini daca nu o dau cu crema este foarte uscata parca ma strange, este ca la o reptila, as dori sa-mi recomanda-ti o crema

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod