Cum puteti preveni osteoporoza

Sunt multe persoane care gandesc ca o anumita fragilitate a oaselor, fracturile, curbarea spatelui sunt procese normale, ce survin in viata noastra, o data cu inaintarea in varsta. Ceea ce nu se stie, este ca toate aceste sunt semnele unei boli, cu o evolutie foarte grava, si anume osteoporoza. Printre factorii de risc in aparitia osteoporozei: menopauza prematura, tulburari la nivelul glandei tiroide si intr-o proportie insemnata, factorul genetic. Alcoolul, fumatul, alimentatie carentiala (putine lactate), lipsa miscarii sunt alti factori de risc.
Produse utile pentru aceste probleme:
Coral D Calciul Natural - pe langa vitamina D si calciu produsul contine 73 de oligoelemente si magneziu. Se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu: femeile, dupa nastere, in perioada de premenopauza, menopauza si postmenopauza.
Produsul este util persoanelor imobilizate la pat. Un flacon cu 30 de capsule costa 24 lei.
Kamaiany - este un revitalizant natural destinat femeilor, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal si a tonusului general. Are un continut bogat de calciu obtinut din coral. Ajuta la marirea densitatii oaselor, prevenind aparitia si instalarea osteoporozei. Ajuta la intarirea imunitatii organismului, este util in infectii genitale, in sindromul de menopauza. Prezentare: 50-100 tablete. Pret: 21 lei - 40 lei.
Cartilaj de rechin - sursa importanta de proteine si carbohidrati ce contine multe minerale. E sursa de calciu si fosfor. Este de mare ajutor femeilor aflate in perioada de premenopauza, menopauza si postmenopauza, ajuta la mentinerea articulatiilor in forma buna, are actiune antiinflamatoare, actioneaza favorabil asupra sistemului imunitar.
Prezentare: flacon cu 100 capsule. Pret: 70 lei.
Macerat glicerinic de brad alb - este un remineralizant eficace in decalcifierile osoase, ajuta in rahitism, la prevenirea cariilor dentare, ajuta la fixarea calciului in oase, la cresterea in inaltime si la consolidarea fracturilor. Prezentare: flacon cu 50 ml. Pret: 9 lei.
Macerat glicerinic din arin alb - util in osteoporoza, altralgii datorate artrozelor, vene varicoase, in transpiratia palmelor si a talpilor, in ciroza hepatica. Un flacon cu 50 ml costa 9 lei.
Macerat glicerinic din pin montan - are actiune regeneratoare ce se extinde la tesuturile osoase si cartilaginoase, ajuta la diminuarea colesterolului, in reumatismul cronic degenerativ, artroze generalizate, util in osteoporo-za.
Prezentare: flacon cu 50 ml. Pret: 9 lei.
Unguentul cu tataneasa Fares (in cazul fracturilor). Este eficient in entorse, luxatii, contuzii. Este util in tratamentul antihemoroidal. Prezentare: cutie 20 g. Nu se aplica pe rani deschise. Pret: 3 lei.
Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5, din str. Matei Voievod 135 si din str. Traian nr. 118.

Leacuri la indemana oricui

cojile de la 30 de oua de prepelita, bine spalate, se dau prin rasnita, se amesteca cu 800 g miere poliflora si doua lamai taiate (se scot samburii in prealabil). Se amesteca numai cu lingura de lemn. Se lasa 20 de zile sa se omogenizeze, la temperatura camerei. Se administreaza doua linguri pe zi. Se pastreaza in borcan de sticla inchis la culoare
cura cu oua de prepelita - 240 bucati
cura cu pulbere de coada calului - doua lingurite/zi, sublingual, timp de 15 zile, in fiecare luna, timp de 6 luni
cura cu polen
cura cu argila - 21 de zile, in prima luna, pauza de 10 zile si se continua cu 10 zile in fiecare luna, timp de 6 luni
suc de telina, gulie, morcovi, papadie (tulpini) si coada calului, in cantitati egale, de doua ori pe zi, timp de 10 zile/luna
cura cu ceai de sulfina - fixeaza calciul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Victoria Cretulescu pe 4 Ian 2007, 13:11
    osteoporoza

    Cum poti preveni osteoporoza,cand ai aorta calcifiata si medicul iti interzice consumul de calciu?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod