Cu ajutorul afinelor sanatatea ta va fi in top

Potrivit unor cercetari realizate de-a lungul timpului s-au constatat proprietatile benefice ale afinelor asupra sanatatii organismului

Sanatatea inimii: afinele au capacitatea de a reduce nivelul colesterolului "rau" LDL si stimuleaza circulatia sanguina. Actiune anticancerigena: deoarece sunt bogate in substante flavonoide, care au capacitatea de a inhiba dezvoltarea anumitor tipuri de cancer. Pentru ulcer: anumite ingrediente din compozitia afinelor au efecte protectoare in ulcerul gastric indus de stres, medicamente, alcool, precum si fata de ulcerul cronic indus de acidul acetic, stimuland apaararea localaa a mucoasei stomacului.
Actiune anti-imbatranire: polifenolii - substante cu proprietati antioxidante - protejeaza organismul de bolile neurodegenerative, de pierderile de memorie si dezorientarea mentala. Pentru infectiile tractului urinar: anumite substante din afine au rolul de a preveni infectiile tractului urinar. The National Kidney Foundation recomanda cel putin un pahar mare de suc de afine consumat zilnic, pentru a mentine sanatatea tractului urinar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod