Cosmetotextile - o solutie pentru silueta perfecta

Centrofarm a lasat Lytess, o noua gama de vestimentatie pentru slabit. Creata pentru a diminua rotunjimile si a dobandi o silueta delicata, aceasta solutie performanta face apel la o noua tehnologie atestata de UE, care asociaza textile si cosmetice pentru obtinurea unui singur produs vestimentar: cosmetotextila.
Cosmetotextilele sunt articole textile care combina o substanta sau un preparat, care se elibereaza si actioneaza in timp indelungat pe diferite suprafete ale corpului, in special la nivelul epidermei.

Astazi, piata manifesta interes pentru materiale cosmetotextile, drept alternativa complementara la ingrijirea clasica. Aceste produse sunt extrem de cautate deoarece functioneaza simplu: faceti miscare si frecarea tesaturii de piele va sparge microcapsulele si va elibera progresiv continutul lor activ.
Dupa fiecare purtare vei avea o stare de bine, pastrundu-ti o pozitie de top.

"Lansand aceasta gama, ne-am gandit in primul rand la nevoia eterna a femeilor de a avea un trup frumos si sanatos si de a fi multumite de ele insele. Dorinta noastra este ca noile produse sa devina secretul increderii in sine pentru cat mai multe femei", a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Principiul de actiune este foarte simplu, astfel, miliarde de microcapsule continute in solutia cosmetica, sunt impregnate in materialul textil si prin interactiunea acestuia cu pielea sunt eliberati compusi activi ce confera hidratare si tonifiere pe durata intregii zile.


Potrivit testelor, realizate de catre producatorii acestui produs, in 28 de zile, acest produs  ajuta la corectarea siluetei, garantand rezultate de remodelare semnificative.

Astfel, in urma testelor, s-a observat o diminuare semnificativa a surplusului de grasime de pe abdomen, talie, coapse. Aceasta diminuare putand ajunge, dupa cele 28 de zile, pana la 2,4 cm, respectiv 3,1 cm. Procentual, aceste imbunatatiri au fost vizibile la 88% din esantionul reprezentativ.

Produsele Lytees sunt eficiente timp de 20 de spalari, dupa care eficienta lui scade la 30-40%, dar...
vei ramane cu textila. Pret recomandat: 160 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod