Controleaza-ti alunitele - apara-ti viata!

Pe data de 15 mai, peste 400 de medici dermatologi din toata tara, membri ai Societatii Romane de Dermatologie (SRD), vor oferi in mod suplimentar pacientilor consultatii gratuite pentru posibilele afectiuni ale alunitelor de pe corp. Pacientii vor fi sfatuiti cum sa profite de efectele benefice ale razelor soarelui
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicknick pe 23 Mai 2006, 19:43
    alunite

    Ar fi bine sa dati mai multe detalii despre aceste leziuni de la nivelul pielii...

    0
    0

  • Oana Galina Lia pe 17 Mai 2006, 13:02
    riscant

    Alunitele trebuie urmarite, nu trebuie iritate, expunere la soare si nici excizate; un program pe baza de plante ( intern si extern)parerea mea este cel mai indicat!; in urma cu 17 de ani o f. buna prietena de fa. si fina de cununie a respectat "litera legii" a avut ghinionul ca negul care era la ceafa sa fie malign; din pacate a suferit 3 ani de zile si amurit in chinuri;avea 23 de ani a operat negul din motive estetice; pacat de ea!

    0
    0

  • gabi nistor pe 12 Mai 2006, 21:26
    ALUNITE ROSII

    Am pe corp,in mod special pe partea superioara,alunite rosii,micute,asa are si mama mea. Medicul de familie mi-a spus ca nu e nici o prb cu ele.Insa una de pe san ,a inceput sa creasca si sa capete o culoare violeta-rosie.AR putea degenera,poate fi de alta natura? Am 40 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod