Conferinta Nationala de Oncologie se desfasoara pe perioada 12-14 octombrie

Lucrarile Conferintei Nationala de Oncologie si ale Congresului XVI al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala (SRRO) se vor desfasura in perioada 12-14 octombrie, la Institutul Oncologic "Prof.Dr.Alexandru Trestioreanu" din Bucuresti

Decshiderea oficial a avut loc astazi, iar lucrarile se vor desfasura pana sambata (14 octombrie a.c.) si vor fi sustinute de specialisti de marca de la Institutul Oncologic Bucuresti, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Institutul Clinic Fundeni si alte unitati sanitare de profil, precum si de personalitati medicale din strainatate.
Cu acest prilej vor fi comunicate cele mai recente rezultate ale cercetarii romanesti, privind diagnosticul si tratamentul afectiunilor neoplazice. "Ne bucuram sa avem la aceasta conferinta si numeroase personalitati medicale din strainatate. Medici din Franta, Irlanda, Marea Britanie, Ungaria vor prezenta ultimele noutati terapeutice din acest domeniu, relevante pe plan european", a declarat Prof. Dr. Rodica Anghel, Director Medical al Institutului Oncologic Prof.Dr.Alexandru Trestioreanu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod