Beneficiile cosmeticelor traditionale cu bere

Cosmeticele traditionale cu bere se bazeaza pe traditia de secole a berii cehoslovace, care este recunoscuta drept cea mai buna din lume. Gustul sau unic, puternic, ameteala delicioasa a hameiului, savioarea deplina, limpezimea si culoarea aurie sunt de mare pret.
Berea este o sursa unica de vitamine din grupul B si minerale, care ajuta la regeneratea pielii, marind rezistenta la efectele adverse ale mediului. Aceste efecte de catifelare si hranire au determinat Manufaktura sa produca o gama originala de cosmetice cu bere, compus din: sampon, gel de dus, spuma de baie, sapun si masti hranitoare de fata.

Toate aceste produse de ingrijire si infrumusetare au in comun 2 lucruri, primul este aroma dulce-amara si al doilea este centrul de unde se pot cumpara - Centrofarm.
 

Samponul regenerant cu bere este excelent pentru parul deteriorat. Reduce fragilitatea firului de par, facandu-l mai puternic, mareste volumul, dand parului un aspect proaspat si luminos. Hameiul continut calmeaza pielea capului si ajuta la cresterea parului. Totodata, samponul protejeaza parul si este potrivit pentru uz frecvent. Pret: 25,00 Ron

Continutul de vitamina B, hamei si extracte de cereale din spuma de baie calmeaza si regenereaza pilea. In plus, spuma este imbogatita cu uleiuri nutritive, care improspateaza si catifeleaza pielea.
Pret: 25,00 Ron

Gelul de dus contine vitamine din grupul B, hamei cu efect calmant, minerale si extracte de porumb, care carifeleaza pielea. In timpul dusului, pielea este ingrijita cu atentie si apoi ramane matasoasa. Gelul de dus cu bere protejeaza pielea si contribuie la regenerarea ei, fiind potrivit pentru uzul zilnic. Pret: 25,00 Ron

Sapunul emoliant este potrivit pentru uzul zilnic, continand drojdie de bere si vitamine din grupul B, glicerina, ulei din nuci de cocos si vitamina E, care protejeaza organismul impotriva efectelor adverse venite din mediu.
Totodata, acesta purifica pielea si o hraneste, avand o spuma abundenta. Pret: 12,50 Ron

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arina76 pe 29 Apr 2010, 13:56
    Sampon cu bere

    Eu folosesc produsele de doi ani si sunt foarte incantata.Acum au si carduri de reducere de 10%.

    0
    0

  • alina arghirescu pe 7 Feb 2008, 13:30
    Si ar mai fi multe

    Scuze dar in ceea ce priveste sanatatea, ma ajutam de mica fiind invatata sa mananc natural. Dar unde e iaurtul natural? Kefirul si laptele natural? Graul pentru incoltit in cura ce mi-a facut atat de bine la tratamentul de sani ? Istorie vor deveni toate si cu intrarea asta fortata in Europa se vor duce multe si vom manca si noi clei de paine ca in Austria si tot ce cuprinde cu tratamente ca in Germania de unde am venit cu depuneri la incheieturi din 10 zile care le am stat la ei ! Biata TARA ROMANEASCA si sanatatea populatiei ei !

    0
    0

  • alina arghirescu pe 7 Feb 2008, 13:24
    Oare ?

    Banuiesc bunul rezultat pe care il are berea, da berea adevarata, nicidecum surogatele ce se fac in firmele ce produc - nerea la minut = am o varsta care mi permite sa contrazic tehnologia actuala de fabricare rapida a berii, nefiind probabil cu reteta ce se respecta in fabricile noastre romanesti si din ce anume se face acum ? Ce spuneti dumneavoastra este chiar un sfat bun, dar as vrea sa-l aud si dl.Mencinicovschi ??!!!! Sa nu va suparati dar multe persoane si-au pierdut increderea in produse naturale !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod