Alimentatia copilului tau este sanatoasa?

Alimentatia copiilor mici este deficitara in fier si vitamine (in special C si D), insa favorizeaza consumul proteinelor si a grasimilor in exces, potrivit studiilor de specialitate.
Una dintre aceste cauze este administrarea laptelui pentru adulti la copiii de 1-3 ani. Ca urmare, medicii pediatri incurajeaza folosirea unei formule de lapte special adaptate nevoilor de crestere si dezvoltare, pentru a reechilibra alimentatia diversificata a copiilor pana la varsta de 3 ani.

Sustinand alimentatia echilibrata, specialistii nutritionisti de la Milupa au creat formula de lapte Milumil Junior 1-3 ani. Aceasta formula este optima nevoilor de crestere si dezvoltare ale copiilor mici, fiind mai sanatoasa decat laptele pentru adulti, si ofera parintilor o „asigurare de sanatate“ pentru viitorul copiilor lor.

1.
Previne deficienta de fier (cea mai frecventa deficienta nutritionala) si anemia feripriva prin continutul de 40 de ori mai mare in fier fata de laptele pentru adulti;
2. Ofera combinatia de grasimi recomandata de specialistii pediatri (predomina grasimile nesaturate, grasimile saturate fiind diminuate, este imbogatita cu acizi grasi esentiali si nu contine colesterol);
3. Acopera necesarul de proteine, evitand suprasolicitarea organismului copilului;
4. Contine de 7 ori mai multa vitamina C (esentiala pentru absorbtia fierului) fata de laptele pentru adulti si este suplimentata cu vitamina D.
5.
Ofera o digestie usoara, datorita fibrelor prebiotice pe care le contine, aceste fibre fiind absente in laptele pentru
adulti.

Pret mediu 29 RON

100 ml de lapte de vaca are: 0,03 g fier; 3,9 g grasimi; 2,5 g grasimi saturate; acid linoleic 37 mg si alfa-linoleic 1-2 mg; 14 mg colesterol; 3,3 g proteine, 2 mg vitamina C, urma de vitamina D si 0 g fibre prebiotice.

100 ml de Milumil Junior contine: 1,2 ,g fier; 3 g grasimi; 0,8 g grasimi saturate; 408 azici grasi esentiali (linoleic 75 mg si alfa-linoleic 0 mg); 0 g colesterol; 1,5 g proteine; 14 mg vitamina C si 1,7 mg vitamina D; 1,2 g fibre prebiotice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod