Algocalminul, cel mai de încredere medicament pentru români


Facebook Twitter Comenteaza
Algocalminul, cel mai de încredere medicament pentru români

Pentru al şaselea an consecutiv, brandul Algocalmin a fost votat de români drept cel mai de încredere analgezic, în cadrul studiului Trusted Brand 2011.

 

Ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, studiul Trusted Brand s-a desfăşurat în 16 ţări europene, având ca principal obiectiv desemnarea acelor branduri în care utilizatorii din Europa au cea mai mare încredere. În România, lider la categoria analgezice este Algocalmin, care a obţinut peste 30% dintre voturile românilor participanţi la studiu, cu un avans de peste 50% faţă de următorul clasat.



Începând cu 1 aprilie 2011, Algocalmin a trecut de la statutul de medicament OTC (eliberat fără prescripţie medicală) la cel de medicament eliberat doar pe bază de prescripţie medicală.
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 27 Mai 2011, 11:17
    otrava curata

    pentru cine nu stie, algocalminul e otrava curata. mai informativa. adolescenta de 14 ani a murit de la o "simpla" injectie cu algocalmin, care se face si la sugari cand au febra in spital, fara sa ceara acordul parintilor. si multe altele, de altfel toate medicamentele au efecte secundare, nu va mai otraviti singuri

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod