75 de ani de sanatate

Conform datelor Monitorului Oficial al Romaniei nr.301, in data de 23 decembrie 1932 ia nastere societatea anonima Drogheria Standard, care avea sa devina una din cele mai importante farmacii din Romania si una din cele mai mari societati comerciale din sud-estul Europei.
Spre exemplu, in 1947 Drogheria Standard a realizat primul import de penicilina din Statele Unite. Anul 1948 aduce o schimbare radicala, la data de 13 noiembrie 1948 acesta este preluata de catre Centrofarm, societate a statului roman.

Astazi, Centrofarm este una dintre cele mai de succes companii farmaciutice, afisand o imagine moderna, reprezentativa si eleganta iar cei 75 de ani de experienta sunt vazuti ca o motivatie in plus pentru a implini un obiectiv mai vechi, si anume de a deveni o companie de referinta in randul lanturilor farmaceutice din Romania.


Deoarece principala misiune a Centrofarm  este sprijinirea oamenilor, cu ocazia implinirii a 75 de existenta, lantul farmaceutic lanseaza primul proiect cu implicare sociala, astfel in acesta luna Centrofarm va sprijini mai multi copii cu dizabilitati din Campulung Moldovenesc. In urma cu cateva luni, conducerea scolii a fost sesizata ca trebuie sa elibereze in mai putin de 2 ani cladirea, care apartine Consiliului Judetean Suceava. In urma acestei actiuni, 207 copii nu ar mai avea unde sa invete.
Solutia Centrofarm a fost sa preia initiativa si sa contribuie la ridicarea unei scoli.

"Stim ca exista o multime de cazuri asemanatoare in Romania, iar autoritatile practic nu-i pot sprijini pe toti cei care au nevoie. De aceea, fiecare ajutor din exterior este binevenit si suntem singuri ca sprijinul oferit de noi va imbunatati situatia copiilor cu dizabilitati din Campulung Moldovenesc", a declarat Dorin Catana, General Manager Centrofarm. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod