15 - 16 octombrie: curs de hemostaza si tromboza

Pentru prima data in Romania, Societatea Romana de Hemostaza si Tromboza organizeaza in perioada 15-16 octombrie cursul de hemostaza si tromboza. Cursul este acreditat de CMB si OBBCSSR.
Cursul se va desfasura la Cercul Militar National si este organizat de SRHT in colaborare cu Comitetul Educational al ISTH (International Society on Thrombosis and Haemostasis) si MLDT (Mediterranean League Against Thromboembolic Diseases).

Cursul va fi structurat in mai multe sesiuni care cuprind implicatiile hemostazei si trombozei in sarcina, in bolile maligne, in afectiunile cardiovasculare si in diabet.

Aceasta manifestare stiintifica va fi onorata de prezenta unor personalitati recunoscute in domeniu din Franta, Italia, Israel, Germania, Anglia si Romania, personalitati care vor prezenta ultimele noutati in domeniul Hemostazei si Trombozei.


Sunt invitati sa participe cadre medicale din diverse specialitati, precum si studenti si rezidenti care vor sa se implice in dezvoltarea medicinei de laborator precum si a specialitatilor mentionate mai sus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod