10 Octombrie, Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale

Liga Romana Pentru Sanatate Mintala organizeaza in 10 octombrie 2007 intre orele 11:30-13:30 un eveninment de distribuire de materiale informative pe tema sanatatii mintale in Piata Universitatii si in Piata Unirii cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii Mintale.
Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale este sarbatorita incepand cu anul 1992 la nivel mondial. In fiecare an, Ziua Mondiala are o tema aleasa pentru a fi promovata. Anul acesta tema promovata este Impactul Culturii si al Diversitatii asupra Sanatatii Mintale.

Din cei 6,5 miliarde de oameni care traiesc pe glob in acest moment, proportia de persoane care traiesc in alta tara decat cea de origine este cea mai mare din toate timpurile. Astfel, in conformitate cu Federatia Mondiala a Sanatatii Mintale, una din 35 de persoane la nivel mondial este emigranta.

Liga Romana Pentru Sanatate Mintala este o organizatie neguvernamentala care isi propune sa influenteze politica guvernamentala din domeniu si sa promoveze alternative la serviciile de sanatate mintala din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod