Tratament pentru candidoza vaginala Gynofort

Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum
Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum, a fost pus la dispozitia femeilor de catre compania Gedeon Richter. Este vorba despre produsul Gynofort, singurul medicament de pe piata autohtona care are la baza nitratul de butoconazol 2% si foarte important, beneficiaza de tehnologia VagiSite.  
 
Noua tehnologie permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administrarea in orice moment al zilei, crescand astfel complianta pacientelor la tratament.
Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Conform surselor Cegedim, aproximativ 70.000 de femei din Romania au fost tratate deja cu Gynofort.
 
Conform statisticilor, 3 din 4 femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data de-a lungul vietii. Multe femei se plang ca nu au scapat de aceasta afectiune dupa ani de tratament. Motivele sunt multiple si nu este suficient sa tratam boala, ci trebuie sa determinam cauzele care au dus la aparitia si recidiva ei.
Identificarea factorilor se poate face impreuna cu medicul specialist, de aceea un control ginecologic este obligatoriu.
 
Candidoza vaginala este o boala cauzata de regula de o ciuperca numita Candida Albicans. Aceasta ciuperca este prezenta in mod normal in tubul digestiv, in vagin, pe piele, fara a cauza vreo problema. In momentul ruperii echilibrului natural al mediului vaginal, aceste ciuperci se pot multiplica excesiv, determinand aparitia bolii. Afectiunea se manifesta sub forma unei scurgeri vaginale albe, insotita de mancarimi, arsuri si/sau prurit.
Exista si cazuri cand boala este asimptomatica, fiind depistata doar in mometul controlului ginecologic, prin examenul microscopic al secretiei vaginale sau al culturii.
 
Tratamentul vulvovaginitei candidozice ar trebui sa fie simplu. In realitate, femeile se confrunta cu o frecventa ridicata a recidivelor (50%), rezultate din netratarea cauzelor bolii. Recidivele, pe langa disconfort fizic, afecteaza si armonia vietii sexuale a cuplului.  
 
Tratamentul candidozei vaginale este indicat sa se faca la recomandarea medicului ginecolog.
In general, cele mai folosite sunt antimicoticele cu actiune locala: creme, ovule, spuma, gel, care se introduc in vagin.
 
Poti cumpara Gynofort - noul tratament al candidozei vaginale, din farmacii, la pretul de 29.68 Ron.
 

Comentariile 1-50 din 217

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 31 Ian 2015, 22:20
    Doar gynofort

    Si eu am avut candidoza multi ani, cel mult reuseam s-o ameliorez, dar niciodata sa scap total de ea. Am incercat de toate, ovule, spalaturi cu bicarbonat, alte creme... Nimic nu a mers. Am aflat si de o solutie la care s-a facut referire aici, yeast nu stiu cum, dar am constatat ca era doar reclama ieftina de mlm. Pe un forum, nu mai tin minte unde, am gasit un simplu comentariu care recomanda gynofort de la farmacie. Nu stiu ce m-a convins la comentariul respectiv, cert e ca am cumparat aceasta crema, iar de atunci nu mai am probleme cu candidoza. Va sfatuiesc sa incercati si apoi mai vorbim. Aaaa, am uitat sa zic ca fusesem bineinteles si la ginecolog iar traamentul dat a avut zero efecte. Asadar, recomand 100% Gynofort. Eu doar asa am scapat de probleme.

    1
    2

  • Gina pe 25 Iul 2014, 20:36
    la medic

    doamne dumnezeule, ma mira prostia celor mai multe dintre voi. duce-ti-va, femeilor la un doctor, nu mai inventati voi retete de tratament pe care le cumparati de la farmacie, ca normal ca nu merge. si apoi, cand doctoru va indica anumite chestii pe perioada tratamentului, respectati-le. nu zic ca nu or exista si cazuri speciale, in care reapare sau mai stiu eu ce, doar ca un doctor competent e tot ce aveti nevoie. nu va mai informati de pe internet, care e o sursa de rahat imbarligat... doamne...

    1
    1

  • Ani Pop pe 21 Mai 2014, 22:51
    Gynofort pt. candida

    Dragelor - am trecut si eu prin ceea ce descrieti voi (candida vaginala). O SINGURA DATA am aplicat Gynofort - au trecut deja 2 ani si nu mi-a reaparut. Am fost uimita ca o farmacista mi-a recomandat sa-l incerc dupa ce muuuulti medici care s-au straduit sa ma trateze cu diverse ovule, creme, etc. - nu s-au gandit sa-mi spuna ca exista Gynofort.

    2
    2

  • cipriana24 pe 26 Sep 2013, 18:37
    candidoza recidivanta

    eu am crezut ca am candidoza recidivanta si abia dupa 6 luni mi-am dat seama ca am de fapt "vaginoza citolitica". Nu este o infectie, ci e data de prea multi lactobacili in vagin , care determina un pH prea acid . Aceasta aciditate excesiva este foarte iritanta si se manifesta prin prurit , usturime , roseata si chiar secretie albicioasa, dar secretia e cremoasa, nu branzoasa ca in candidoza. In timpul menstruatiei simptomele se amelioreaza , pt ca sangele menstrual este alcalin. La mine totul a plecat de la un tratament cu ovule cu lactobacili (gynophilus) . Tratamentul ar fi spalaturi cu bicarbonat, o data la cateva zile. Poate unele dintre voi, care spuneti ca aveti candidoza de mult timp si nu mai trece , aveti si voi tot asta . Va doresc sanatate!

    1
    1

  • cristina pe 18 Sep 2013, 18:29
    DE RETINUT !

    Candida intradevar e o ciuperca care se gaseste in organismul nostru, si apare la scaderea imunitatii. Normal ca atunci cand iei antibiotice apare si Candida pt ca avand o infectie in organism si tratand-o cu antibiotice, e clar ai imunitatea scazuta. In cazul in care se manifesta acaesta boala ar trebui facut: -lenjeria de corp , dupa spalare se dezinfecteaza cu cloramina, pastile 10 buc/ 2 litri apa ( lasati lenjeria cateva ore); -nu va spalati in vagin niciodata, decat daca medicul recomanda in cazul unui tratament, unei infectii, in rest nu o faceti , pt ca intradevar exista o floara bacteriana care protejaza vaginul si odata ce te ai spalat mucoasa devine sensibila; -aveti grija daca exista un partener sexual, trebuie sa ia si el tratament, chiar daca nu se manifesta uneori la barbati, o vei lua din nou Candida; -mai exista si posibilitatea in care partenerul umbla cu alta partenera, tu te ai tratat si el o aduce acasa; -in momentul urinarii sau defecatiei in wc-urile publice, incercati sa puneti hartie inainte de a o face pt a evita stropirea; -ultimul lucru pe care el il fac :) este acela de a folosii autosugestia, la mine functioneaza ( optimismul si consumare fructelor si legumelor pt cresterea imunitatii).

    1
    0

  • LILIANA pe 25 Iun 2013, 21:21
    CANDIDOZA

    BUNA FETELE AM FOST LA GINECOLOG SI MMIAU DAT OVULE DE NOAPTE O CREMA VAGINALA SI AM LUAT O SAPTAMANA DUPA O PERIOADA MIA REA PARUT DIN NOU NU STIU CE SA MAI FAC VOI CEMI RECOMANDATI

    0
    1

  • hermina pe 5 Iun 2013, 00:12
    tratament candida cu yeastrol

    eu am avut de 15 ani candida.am scapat cu yeastrol.am luat 4 combinate la inceput tratamentului.si anume:pastile nistatin 10 zile/3 zi,spalturi vaginale cu femigin b,10 zile,ovule cu clotrimazol 10 zile.dupa am continuat 3 luni cu yeastrol si prietenul meu.mi am facut analizele si au iesit ok.si ma simteam foarte bine.dupa alte 3 luni am mai continuat cu yeastrol.e foarte bun si rezolva mai multe probleme face toti bani pentru ca nu ma revine.in prezent folosesc doar spalturile cu femigin rar,yeastrol 3 luni si eu siprietenul meu.cresc imunitatea cu catina.cumpar naturala si imi fac cu miere.va doresc insanatosire grabnica.

    0
    0

  • karina pe 4 Iun 2013, 23:40
    tratament homeopat

    http://www.okazii.ro/produse-naturiste/uleiuri-din-plante/yeastrol-tratamentul-impotriva-infectiei-cu-candida-a127807432

    4
    0

  • propolicium pe 12 Mai 2013, 20:47
    candida!!

    Tratamente naturiste preparate din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante (23 de ingrediente), adjuvante în tratarea urmatoarelor afectiuni: ginecologice (fibrom uterin, chist ovarian, anexita, trichomonas,candida), hemoroizi, fisuri anale, adenom de prostata. Contact natural-propolicium.ro

    0
    1

  • catalina pe 25 Mar 2013, 01:58
    candida tratament ovule etc...

    pe parcursul tratamentului exista restrictie a actului sexual? daca da pe ce perioada?

    9
    7

  • danila nica pe 6 Mar 2013, 13:05
    tratarea candidei

    Buna ziua ma confrunt cu aceasta nesuferita ciuperca de aproximativ 6 luni am gasit pe internet crema vaginala Gynofort am folosito azi este prima zi dupa aplicare vreau sa stiu in cat timp isi face efectul si mai vreau sa stiu care este tratamentul cu iaurt si usturoi ptr candida. deocamdata nu este nici o ameliorare in urma cremei Gynofort

    7
    9

  • stela pe 10 Dec 2012, 23:38
    candida are leac

    sunt in israel si aici cand te duci la farmacie sa iei antibiotice te intreaba daca ai si probiotice. se poate lua de la orice farmacie. http://quibono.wordpress.com/2010/06/20/candida-albicans-%E2%80%93-infectii-cu-fungii/

    10
    1

  • daniel2013 pe 30 Oct 2012, 11:23
    candida

    O serie de tratament Propolicium consta din 21 de ovule sau supozitoare, preparate din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante (in total 39 de ingrediente), pot ajuta in mod eficient la vindecarea urmatoarelor afectiuni: an.. ex.ite, cistite, uter varicos, fibrom uterin, metrite ulcerate de col uterin, inflamatii ale vaginului si colului uterin, micoze vaginale - candida, trichomonas..,..colibaciloza. Pe langa aceste boli feminine, efecte miraculoase se constata in tratarea adenomului de prostata, a prostatitei, dar si a hemoroizilor, a fisurilor anale si a altor boli ale rectului. Tratamentul trebuie repetat macar de doua ori. Se va face un control la medic inainte de inceperea tratamentului si dupa a treia serie de tratament, pentru a vedea evolutia vindecarii. Tratamentul are un caracter bland, este neinvaziv, fara reactii adverse, cu o singura exceptie: leacurile noastre sunt interzise persoanelor alergice la propolis si la alte produse apicole. O serie de tratament dureaza 21 de zile mai multe detalii:http://www.natural-propolicium.ro/

    1
    1

  • Violeta pe 9 Sep 2012, 01:19
    CANDIDA

    Buna, fetelor. Eu ma tratez de aceasta " speciala candida" de ani de zile. La fiecare se potriveste un alt tip de tratament. Am fost la un dc. de cateva ori si cu analize facute si aceleasi rezultate dar mi-a dat tratament diferit de fiecare data. Am schimbat medicul crezandu-l incompetent. Insa si la urm a fost la fel. Analizele identice (compare foaia toata) tratament diferit mereu. Eu o fac de la antibiotice. Daca racesc sau ca in acest moment infectie la masea....sunt terminata. Nu o sa scapam niciodata! La concluzia asta am ajuns eu.

    4
    1

  • birnoiuliliana pe 20 Aug 2012, 13:15
    candida

    buna ce am i recomandati si mie eu am de 5luni nu stiu ca sa fac sun disperata nu am mers la ginecolog nu am avut ttimmmp ce sa iau

    2
    1

  • rodica pe 26 Iul 2012, 16:29
    tratament pentru candidoza

    Buna !!Eu am fost la farmacie dupa ce am intrat aici si am vazut cam ce a folosit fiecare,mi-am facut o lista cu toate aceste medicamente si am intrebat farmacista ce imi recomanda din toate??? mi-a dat o cutie cu 10 comprimate de nizoral de luat 2 pe zi si 10 comprimate vaginale ptr noapte.A functionat chiar de a doua zi.Nu am mai simtit nici un discomfort si am continuat tratamentul inca 5 zile.Sper sa fie bun si pentru voi!! noapte

    4
    1

  • Dra pe 26 Iul 2012, 12:35
    Nici un tratament..............

    Mi-am facut toate analizele de nenumarate ori, am urmat toate tratamentele si am incercat toate cremele, ovulele si pastilele de pe piata (si da, s-a tratat si sotul). Dispare si apare....candida ca o floare....cand ti-e lumea mai draga. Concluzie: 1.tratamentul care merge la o persoana, la alta exista posibilitatea sa NU mearga. 2. la unele femei, candida este extrem de rezistenta.3. Am senzatia ca s-a adaptat la substantele antimicotice pe care le folosim. 4. Canestem este cea mai mare porcarie pe care am folosit-o, dupa 4, 5 zile de administrare, toate ”senzatiile tari” se agravau, in loc sa se potoleasca. 5. Gervucid pare sa fie mai bun, insa tare scarbos la utilizare...curge peste tot, e galben, pateaza si da senzatia de uleios si murdar. M-am saturat, nu stiu ce e de facut............

    0
    2

  • magda pe 25 Iul 2012, 09:56
    tratament candidoza vaginala

    Am folosit cu succes pastile Flucovim (150 mg o data pe saptamana)

    6
    1

  • andriana pe 20 Iul 2012, 14:12
    candida

    Buna fetelor! Am avut si eu o metroanexita si mi-a dat doctorul doua tipuri de antibiotice, ovule canesten si crema pt prietenul meu....am facut tratamentul timp de 5 zile....dupa care sa constat la 4 zile dupa ca am o scurgere galbuie urata...inca nu au aparut senzatiile de mancarime si usturime....dar cat timp am luat antibiotice si am luat ci ovule , de ce mi-a aparut imediat?...eu anul trecut am luat gynofort, foarte bun, nu am avut probleme pana acum....recomand!

    4
    2

  • imunostimplafar pe 3 Iun 2012, 21:17
    Candida

    Am uitat sa mai specific si OVULIN - E-lite superforte ovulin 20supoz vaginale care se iau alternativ cu cele mentionate anterior

    1
    1

  • imunostimplafar pe 3 Iun 2012, 21:16
    Candida vaginala

    buna seara candida se poate trata foarte simplu; in cateva cuvinte va pot spune ca exista ovule vaginale care pot inlocui cu succes pe cele de sinteza; este vorba de Gyntima probiotica supozitoare vaginale cu lactobacili 10supoz HERB PHARMA sau Pregyn-S 10cpr SOFAR; spalaturi cu ceai de marul lupului; iar intern Viusid plicuri pentru cresterea imunitatii la adulti, HPV, Candida CATALISYS si Acidophilus lactobacilus Bio active 100cps PROVITA NUTRITION - ORGANIKA (4,6miliarde UFC) ,Formula CANDIDA Tratament Candidoza in 27 zile PROVITA NUTRITION - ORGANIKA

    1
    1

  • Fiori pe 29 Mai 2012, 17:36
    candida tratament

    Cel mai simplu de tratatament si cred eu cel mai bun (cel putin pe mine este singurul care m-a scapat de candidoza ) este acidofilus complex care contine bacteriile acidofilus in concentratii foarte mari (10-20 miliarde).

    0
    0

  • jenny pe 28 Mai 2012, 19:02
    candida

    Am citit aproape toate comentariile si eu sun in aceeasi situatie dar ce sa ii facem ,ne vom lupta cu ea pana ce se va gasii tratamentele adecvate.Si ca sa ii raspund unei tipe .....da ,se poate ramane gravida cand ai candida.......eu sunt un caz real.........nu cred k aveam o luna si deja o aveam cu toate simtomele urate si am folosit canesten.......a trecut nu in totalitate dar nu mai aveam usturimea aia pacatoasa si restul de disconfort.......pe urma am facut analizele care se fac pe timpul sarcinii,adica recoltari de pe col,secretie vaginala si papanicolau ,mi-a reiesit k deobicei candida....bineinteles k am luat iar canesten la o luna si jumatate de la celalalt tratament.Akum am 7 luni si iar mi-a reiesit k am candida si din nou mi-a dat canesten, dar doctora ma linistit k nu imi cauzeaza la sarcina........poate cineva ne va ajuta sa scapam de chinul asta......multa sanatate.....

    3
    0

  • Mary pe 19 Mai 2012, 19:22
    Ptr Monica

    Buna.vreau sa stiu daca a fost bun tratamentul pe care l-ai luat.ai scris ca o sa te duci la medic.pana la urma ce ai rezolvat?

    1
    3

  • Monica pe 19 Apr 2012, 19:58
    Tratamentul cel mai bun!

    Si prin urmare din cauza acesta un spray sau vaccinul sau antibioticele ce le-am citit la voi NU VOR FUNCTIONA PENTRU CA SUNT MAI MULTE TULPINI. Saptamana viitoare voi merge la doctor si ii voi face capul calendar sa-mi faca niste analize de sa stea matza in coada si un tratament adevarat. Sanatate multa fetelor!

    1
    0

  • Monica pe 19 Apr 2012, 19:53
    Tratamentul cel mai bun!

    Si eu ma aflu in situatia a multor femei, am descoperit ca am CANDIDA in urma unui test papa nicolau, sunt aprox. 8-9 ani de cand se desfasoara dar in ultimul a inceput sa-mi distruga stomacul,am aflat ca este vorba de FLORA INTESTINALA, luati aminte ce va zic: este adevarat doctori competenti se gasesc greu, dar daca tot ati citit cum e cu flora intestinala,analiza antibiograma sau antifungigrama, duceti-va la analize fetelor pentru ca, CANDIDA este de MAI MULTE FELURI si are mai multe tulpini. Eu va vb din propie experienta pt ca o singura data am urmat doctorul,este adevarat fara rezultat,dar pe urma m-am tratat din auzite si de pe net si siguraca am gresit mai.

    2
    2

  • dr. pe 27 Ian 2012, 21:17
    Candida

    Buna! In primul rand candida este "ciuperca" si nu bacteriu, deci se trateaza cu antimicotice, si nu cu antibiotice. Orice scurgere patologica indica un control ginecologic, unde se face examen bacteriologic. Dupa aceea medicul scrie tratamentul potrivit. Altfel ne tratand acasa cu tot feluri de creme si medicamente ajungem ca nu mai are efect nici un medicament. Sa nu va fie frica si jena sa va duceti la ginecolog, sanatatea este pe primul loc. Aveti grija de imunitate, sa nu consumati multe dulcuri si sa va feriti de stres, deoarece duc la reaparitia candidozei. multa sanatate

    3
    1

  • rodica tuduce pe 26 Ian 2012, 13:38
    gynofort

    eu m-am tratat cu gynofort si a dat roade inca de a 2-a zi si il recomand (se aplica doar seara inainte de a te pune in pat...altfel curge...se pune preventiv vata...si tot tubul odata exact cum scrie pe prospect )

    8
    1

  • flory pe 19 Ian 2012, 17:24
    gynofort

    buna!eu sunt gravida in 32 saptamani..am fost lunar la dosctorul meu..astazi cand am fost la control ,mi-a spus sa-mi cumpar gynofort..eu nu inteleg ce am..si pentru ce este crema asta..daca ma poate ajuta cineva..este grav???

    12
    0

  • ana pe 12 Ian 2012, 11:41
    re

    Si eu ma lupt cu aceasta candidoza de aproape 1an...am folosit si gynofort...am facut de 2ori tratament cu ovule lomexim si pastile spranox..si eu si prietenul meu..igiena impecabila,calc tot.dar apare din nou.Am incercat si cu spalaturi vaginale cu ceai de coada soricelului si galbenele.Am luat si probiotice 2luni.Nu mai stiu sincer ce sa fac..Astept un sfat de la fetele care au scapat de aceasta boala...

    0
    5

  • Raluca pe 11 Ian 2012, 12:12
    Candida - remedii usoare si la indemana

    Eu am avut candida si in cautarile mele pe internet am gasit site-ul adiocandida.com care mi-a fost de mare ajutor. Mancarimile si arsurile s-au oprit. Pielea arata mult mai bine acum dupa ce am citit cartea aia si am urmat sfaturile de acolo.

    12
    1

  • Nicol pe 10 Ian 2012, 21:09
    Candida

    Buna, sunt si eu una din femeile care s-a trezit cu candida vaginala, am mai avut in urma cu 5 ani de atunci pana acum nimic. Nu am fost la medic, de 3 zile fac spalaturi cu ceai ,,COADA SORICELULUI'',de 2 ori pe zi( un efect nemaipomenit), se si bea are un efect ff bun si organismului, nu mai mult de 3 cani pe zi. O sa ajung la medic

    0
    5

  • olga pe 20 Dec 2011, 22:12
    i use Gynofort but creme go outside after one day

    dear, yesterday i use Gynofort and for some resone today i see all creme are outside, can someone tell me if i can use Gynofort again or what i should do?

    1
    0

  • madalina pe 17 Nov 2011, 20:22
    candidoza

    dupa ce mi-am dat cu gynofort crema m-am spalat in vagin imediat fara sa imi dau seama ca trebuie aplicare unica ci pur si simplu ma gandeam ca am tratamentul pe 10 zile si ca trebuie sa las pt 10 zile crema.citisem ca trebuie aplicare unica dar pur si simplu pt moment inconstient m-am speriat ca bagasem toata crema in vagin si ca nu trebuie asa si am spalat sa nu ramana .acum ce fac cumpar alta sau las asa chiar daca m-am spalat si nu am lasat toata crema sa actioneze asupra candidozei?

    6
    5

  • Mirela pe 21 Oct 2011, 10:24
    tratarea candidei

    Buna. Numele meu este Mirela. Am fost si eu una dintre victimele acestei candidoze vaginale. Din fericire, eu am reusit sa ma tratez dupa multe incercari cu tot felul de tratamente. Am reusit sa scap cu un spray naturist - Yeastrol, recomandat de o prietena. La randul meu recomand si eu mai departe acest tratament celor care se confrunta cu aceasta boala. Sper sa va fie de ajutor si voua. Va las adresa de mess daca doriti sa vb: mirela.ada89@yahoo.com

    11
    5

  • Cretuleasa pe 1 Oct 2011, 19:03
    Re

    A! Si eu am luat canesten ovule pentru 3 zile si suplimentar niste probiotice, pastile care ajuta, Dicoflor. Le-am luat si suplimentar dupa aceea, am introdus si in vagin, ajuta, dar nu vindeca. Am folosit si gynezol ovule, e ieftin dar nu are nici un efect, nici macar cat probioticele sau acidophilus folosite intravaginal. Si ramane sa imi mai cumpar o data canesten ovule pentru ca mi s-au parut ca au efect.

    1
    1

  • Cretuleasa pe 1 Oct 2011, 18:05
    De ce reapare?

    Si mie mi-a trecut, dar a reaparut pentru ca am purtat o pereche de chilotei sintetici pe care nu i-am calcat la temperatura maxima. Pana la reaparitie am purtat doar chiloti de bumbac calcati la temperatura maxima. Si ma poate reveni umblati cu protejslipuri la toaleta sau eu stiu si apoi le folositi dupa ce v-ati vindecat. Aveti grija ce purtati pentru ca bacteria isi face imediat simtita aparitia. Asa ca v-ati putea da seama.

    0
    1

  • olga pe 10 Sep 2011, 13:41
    candida

    of! am mult de spus am vegetatii nu se stie unde, mi-a aparut o vulvita apoi am luat antibiotic si am candidoza iar VSH este de 115 ce sa mai fac nu mai ai incredere nici in medicina asata.

    5
    0

  • Anca93 pe 9 Sep 2011, 22:49
    candida

    Mi-am cumparat de la farmacie 7 ovule . Candida la mine , cred eu, este la inceput , decat de cateva luni si imi trece 3 sapt si cateva zile apare si tot asa. Credeti ca e bine daca folosesc cate o ovula pe zi timp de 7 zile si dupaia incerc cu iaurt si creme? Multumesc anticipat.

    8
    2

  • Ingrid pe 26 Iul 2011, 23:36
    candida

    Buna, am o mare rugaminte adresata cunoscatoarelor de tratamente pt candida. Medicul mi-a prescris Canesten 6 ovule si Gynofort 2 seringi!Nu stiu exact cum sa iau tratamentul ...sa iau toate cele 6 ovule consecutiv si apoi sa iau in urmatoarea zi prima seringa de Gynofort, si in unrmatoarea zi a doua seringa ...sau sa fac tratament cu 3 ovule si o seringa de gynofort in a patra zi si in urmatoarele zile inca 3 ovule si a doua seringa de gynofort?!! Va rog mult sa ma indrumati daca ati avut acelasi tratament sau cunoasteti detalii !!! Va multumesc mult

    10
    0

  • roxana pe 21 Iul 2011, 12:05
    buna

    dak eu folosesc gynfort , e necesar si partenerul meu sa foloseasca ceva?

    41
    16

  • july pe 13 Iul 2011, 21:04
    buna

    Cine imi spune si mie dak gynofortul de care vb se da si fara reteta si dak este crema sau gel?multumesc

    25
    9

  • LILI pe 6 Iul 2011, 18:59
    CANDIDA VAGINALA

    Buna!! Am o candida vaginala de un a de zile, am fost la medic, mi-a recomandat LOMEXIN ovule si unguent, nu mi-a cedat, apoi . DIFLUCAN plis GYNOFORT...mi-a cedat dar mi-a reaparut ... am repetat tratamentul insa... nu mi-a cedat si am si o senzatie de usturime...Va rog, ce-mi pute-ti recomanda... sa fie de vina mediul?? lucrez undeva la o firma de medicamente. Totusi... in urma controlului ginecologic... nu mi-a gasit cauza..ci doar cae ciuperca Candida..din ce stiu eu , trebuie tratata cauza apoi restul... nu?? Va rog... un sfat .. nu mai rezist, e f incomod si jenant tot odata. Multumesc!!

    19
    4

  • crina pe 20 Iun 2011, 17:25
    buna

    gynofortul e super in combinatie cu omicralul.oricine are candida scapa sigur de asta eu o faceam si de 2 ori pe luna.si cu gynofortul pe care lam administrat din prima au incetat starile incomode provocate de candida

    19
    9

  • IOANA pe 12 Iun 2011, 06:44
    FACETI ANALIZE

    FACETI ANALIZE DE LABORATOR SI NU VA MAI PROSTITI, SUNT 16 TULPINI DE CANDIDA SI FIECARE RASPUNDE LA ALTCEVA , ANALIZELE NU COSTA ATAT DE MULT INCAT SA VA SPERIE.

    16
    1

  • DANIELA pe 12 Iun 2011, 06:41
    ANALIZE DE LABORATOR

    CANDIDOZA NU TREBUIE TRATATA DUPA URECHE, DE ACEEA ATATEA RECIDIVE SUNT 16 TULPINI DE CANDIDA CARE RASPUND FIECARE LA ALT ANTIBIOTIC, O ANALIZA DE LABORATOR ESTE CEA MAI INDICATA IMPREUNA CU ANTIBIOGRAMA , NU SUNT MEDIC DAR CONSTAT CITIND DESPRE CANDIDA O GRAMADA DE PROSTIE OMONEASCA , SCRIA UNDEVA DESPRE ACID BORIC SI DESPRE CATEVA PERSOANE CARE AU MURIT PENTRU CA L-AU FOLOSIT PENTRU CANDIDA, NU MAI FACETI PROSTII SI METGETI LA LABORATOR, ANALIZA NU COSTA ATAT DE MULT.

    6
    5

  • M pe 2 Iun 2011, 08:58
    ...

    NU E RECOMANDABIL....sunt foarte multe boli, candidoza e ceva care se face si de la chilotei tanga, antibiotice, ...dar cu aproape aceleasi simptome...din ce am mai citit sunt mai multe boli, si unele tratamente sunt nerecomndate pt celelalte. Doar sa incerci cu o crema pe exterior, canesten, sau lomexin pana afli ce ar putea fi

    1
    3

  • ana pe 31 Mai 2011, 23:56
    buna seara

    am si eu o problema dak ma puteti ajuta. de ceva timp am o scurgere cu un miros foarte ciudat si de cateva zile si niste mancarimi in interior...nu am cum sa ajung la medicul meu ginecolog foarte repede..ati putea sa ma ajutati?multumesc

    7
    3

  • mnikol pe 27 Mai 2011, 22:23
    candidoza

    Buna fetelor..pana acum o saptamana m-am luptat si eu mereu cu aceasta boala insuportabila, si am racit ff tare cu frisoane, febra, amigdalite, ganglioni..etc. Din cauza gatului, a durerilor insuportabile am ajuns sa iau antibiotic, AMOXICILINA, unde citind prospectul este benefica pt candidoza, ceea ce nu am crezut initial, stiind ca antibioticele provoaca candida, dar acesta nu, si chiar dupa ata chin am scapat...si e minunat

    10
    2

  • evrik pe 25 Mai 2011, 19:06
    ciupearca : CANDIDA

    ESTE CEA MAI URATA CIUPEARCA DE CARE GREU scapi. eu o am de 9 luni de zile. prima data am facut inf urinara si de la antibiotic am facut candita si de atunci luna de luna fac lnf urinara fac si candita. sunt satula de medicamente ,de antibiotice,de ovule,de creme, . cred ca le-am incercat pe toate nu mai stiu ce sa fac? poate este si de vine sotul dar si el a tinut. poate ar trebui sa mearga la un urolog? dar nu vrea .prefera sex protejat dacat sa mearga la dr. azi am fost iar la medic si mi-a spus ca am lnf urinara ,mi-a dat lai med si bine inteles am si candita . azi incep tratament iar cu un pumn de med si cu gynofort. VA ROG CINE STIE ,CINE CUNOATE , CINE MA POATE AJUTA RASP !!!!! este o ciupearca foarte urata si deranjabila . va multumesc !

    15
    5
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod