La ce ingrediente să fii atentă când alegi pasta de dinți. Ce recomandă stomatologii, pentru o dantură impecabilă

Există atât de multe tipuri de pastă de dinți pe piață în zilele noastre, încât selectarea produsului potrivit nevoilor tale poate fi descurajantă. Sunt pastele de dinți pentru albire o idee bună? Care dintre ele atacă smalțul? Care sunt ingredientele bune pentru dinți sensibili?
Uneori, ne putem simți atât de copleșiți, încât pur și simplu luăm cea mai comună opțiune și ne îndreptăm spre casa de marcat. Dar alegerea unei noi paște de dinți nu ar trebui să fie o decizie impulsivă, deoarece poate juca un rol important în sănătatea ta orală.
 
Diferite paste de dinți sunt formulate pentru a obține lucruri diferite, de la controlul tartrului la albire, desensibilizare, controlul gingivitei și/sau controlul cariilor. Nevoile și preferințele personale ar trebui să joace un rol în determinarea celei mai bune opțiuni pentru tine.
 
Etichetele multor paste de dinți pot părea indescifrabile, dar merită să știi cum să identificați câteva ingrediente comune.
Acest lucru nu numai că îți poate da informații despre ceea ce este menit să realizeze pastă de dinți, dar îți arată și ce ingrediente ar putea fi nocive pentru sănătatea ta.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod