Testul Szondi: Află care este latura ascunsă a personalității tale



6. Depresivul

Stima de sine scăzută, sentimentele de inferioritate şi vină sunt principalele simptome ale depresiei. Dacă ai ales imaginea cu numărul cinci, este posibil să te fi confruntat cu aceste emoţii şi sentimente pe care le-ai reprimat în prima parte a copilăriei tale. Deşi le-ai mutat în subconştient, acestea se manifestă sub forma unui comportament complet opus. Pari o persoană foarte relaxată şi lipsită de griji. Le arăţi celor din jur că eşti încrezătoare, optimistă şi dinamică.
Dar uneori eşti afectată de melancolie puternică, cunoscută şi ca "sindromul clovnului trist". Poţi fi suspicioasă şi morocănoasă. Este posibil să îţi ascunzi tendinţele depresive asumându-ţi rolul de psiholog pentru cei din jurul tău, încercând mereu să găseşti soluţii pentru problemele altora.

7. Maniacul

Printre caracteristicile maniei se numără extravertire exagerată, supraestimarea propriei persoane şi risipa de emoţii şi resurse. Dacă ai ales chipul cu numărul şapte, este posibil să fi reprimat astfel de porniri în prima parte a vieţii tale.
Cel mai probabil eşti o persoană care nu vrea să atragă atenţia prin comportamentul său, care detestă zgomotul, extremele şi excesul. Eşti un exemplu de discreţie, constrângere şi păstrare a măsurii. Eşti o fire logică şi chibzuită şi exerciţi un control desăvârşit asupra propriului tău comportament.

8. Tulburarea de identitate disociativă

Această tulburare se manifestă prin dorinţa unui individ de a trăi şi de a fi acceptat ca membru al sexului opus. Dacă ai ales chipul cu numărul opt, este posibil ca în primii ani ai copilăriei tale să fi reprimat o problemă de identitate sexuală.
Dacă acest mecanism de apărare a funcţionat, atunci este posibil ca în prezent să ai tendinţa de a-ţi confirma în mod ostentativ sexul biologic. În acest caz, comportamentul, manierele şi aspectul tău fizic întăresc ideea că eşti un bărbat adevărat sau o femeie adevărată. Dacă eşti bărbat, atunci eşti foart "macho", iar dacă eşti femeie, încerci întotdeauna să arăţi sexy, să flirtezi cu bărbaţii şi să te îmbraci provocator.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod