4 tipologii de bărbaţi cu care să nu te încurci

Este dificil să găseşti bărbatul perfect şi se întâmplă adesea să faci alegerile cele mai proaste posibil. Află de cine trebuie să te fereşti ca să nu suferi!
Unele femei iubesc bărbaţii aranjaţi exagerat, fiţoşi şi care arată impecabil, în vreme ce altele îi ocolesc intenţionat, neinspirându-le nicio încredere. Este clar că gusturile în materie de bărbaţi sunt extrem de variate şi fiecare femeie se simte atrasă de un anumit tip de bărbat. Însă, înainte de a te aventura într-o relaţie, descoperă patru dintre tipologiile de bărbaţi de care ar fi bine să te fereşti, deoarece de regulă se spune că aduc numai belele:


1. Bărbaţii narcisişti


Nu contestă nimeni importanţa pe care trebuie să o acorde fiecare dintre noi aspectului fizic, dar atunci când preocuparea pentru acest lucru este mai presus de orice altceva începe să devină deranjant. Un bărbat care a făcut o obsesie pentru propria lui imagine şi are mereu de comentat pe tema aspectului tău fizic nu va fi un ajutor de nădejde pe termen lung.
Încearcă să eviţi această tipologie de bărbaţi şi alege unul adevărat, care să te preţuiască şi să te laude pentru felul în care arăţi.


2. Bărbaţii care sunt centraţi numai pe carieră


Dacă îţi lasă de înţeles înca de la primele întâlniri că nu caută o relaţie serioasă, deoarece îşi dedică marea majoritate a timpul pentru a-şi construi o carieră este de preferat să nu îţi baţi capul cu el. Nu este ceea ce cauţi tu şi nici nu-ţi va oferi siguranţa şi afecţiunea de care ai nevoie într-o relaţie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tr pe 6 Mai 2016, 01:16
    Bărbaţii narcisişti...

    Asta venind de la femei care peterc cel putin o ora zilnic doar pentru aspect pictandusi fata, si alte ore cu creme, lotiuni, citing reviste despre aspect etc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod