test de personalitate

Test de personalitate. Află dacă poți avea încredere în prietenii tăi

Nimeni nu își propune să se împrietenească cu o persoană în care nu poate avea încredere.
Pe lângă faptul că avem interese comune, dacă o persoană este sau nu demnă de încredere este, de obicei, unul dintre factorii pe care îi luăm în considerare (conștient sau inconștient) atunci când decidem dacă o persoană din viața noastră este sau nu un dușman, o cunoștință sau un prieten.

De ce contează asta?


Deoarece cu toții avem nevoie de cineva în viața noastră la care putem apela și căruia îi putem împărtăși detalii intime și acele secrete personale pe care nu le putem dezvălui oricui.

Din păcate, când ne facem un prieten, nu putem să-i face o radiografie completă sau să-l punem la testul poligraf. Și, chiar dacă am putea, acest lucru nu e ceva ce l-ar putea face să de îndrăgescă, ci mai mult l-am îndepărta.

Poate te interesează și: Test. Găsește diferențele dintre aceste imagini

Așa că, suntem obligați să avem încredere în instinctul nostru și să sperăm la ce e mai bine, ceea ce poate duce la un final fericit, dar și la sentimente de trădare și dezamăgire majore atunci când cineva se dovedește a fi nedemn de prietenia noastră.

Deci, ce este de făcut pentru a învinge acest cerc vicios?

 

Fă acest test rapid de personalitate vizuală!


Dacă ai un prieteni și ai dubiul că s-ar putea să nu fie atât de demn de încredere pe cât ar trebui, trebuie să faci acest test. Este rapid și ușor. Tot ce trebuie să faci este să te uiți la imaginea de mai jos și să vezi care este primul lucru care îți atrage atenția.



Apoi, citește explicația pentru a afla ce dezvăluie primul lucru pe care l-ai văzut în imagine în acest test de personalitate.

Dacă ai văzut...


1. Pasărea


Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost pasărea, prietenii tău sunt absolut de încredere.

Asta pentru că îi lași în viața ta doar pe acei oameni care au standarde morale înalte.

S-ar putea să nu ai sute de prieteni, dar în puținii pe care îi ai știi că poți avea încredere deplină. Alți oameni ar putea crede că ești un singuratic, dar nu este cazul, doar ai unele așteptări de la cei din jurul tău.

Nu pune niciodată la îndoială oamenii pe care i-ai ales să-ți fie prieteni!

2. Șarpele


Dacă primul lucru pe care l-ai văzut în imagine a fost șarpele, prietenii tăi nu sunt de încredere.

Este posibil să ai unul sau doi la care poți apela atunci când te simți vulnerabil, dar problema e că nu știi întotdeauna cine sunt.

Ești o persoană carismatică și atragi o mulțime de oameni și nu îți stă în fire să-i alungi.
Dar, când vine vorba de încredere, ar trebui să regândești problema și poate să te schimbi în această privință.

Nu toată lumea care îți zâmbește îți este și un prieten adevărat!

3. Mâinile


Dacă primul lucru pe care l-ai văzut în imagine au fost mâinile, majoritatea prietenilor tăi sunt oameni de încredere. Dar, există câțiva dintre ei despre care ai îndoieli și ai dreptate să fii suspicios.

Este posibil ca acele persoane să te placă, dar să nu te respecte și, cu siguranță , să nu poți avea încredere să le încredințezi secretele tale

Dacă vrei ca acest lucru să se schimbe, va trebui să porți o discuție sinceră cu acei oameni despre îngrijorările tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod