Horoscop: Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor

Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc şi Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reuşitei unui cuplu.
Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc şi Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reuşitei unui cuplu.

Descoperă care este elementul zodiei tale şi cum infleunţează acesta relaţiile de cuplu:


Apă: Rac, Scorpion, Peşti
Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător
Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn


Foc şi Foc

Este o combinaţie "combustibilă", care face ca orice astfel de relaţie să fie intensă. Într-o clipă este pasiune, iar în clipa următoare apar disputele aprinse, certurile intense şi lupta pentru supremaţie. Dar nu există răutate în toate aceste conflicte. Nu se supără unul pe celălalt pentru că şi-au spus adevărul. Niciunul dintre parteneri nu se va plictisi. În ansamblu este o combinaţie bună pentru că cei doi reuşesc să se energizeze unul pe celălalt.

Foc şi Pământ

Aceasta ar putea fi o combinaţie stabilă atâta timp cât există interese comune care să o susţină. Elementul Pământ reuşeşte să canalizeze natura dinamică a partenerului cu semn de Foc, dar acesta din urmă ar putea să-l obosească pe primul.
Partea pozitivă este că această relaţie ar putea fi foarte creativă. Aspectul negativ este acela că Focul nu acceptă rutina, în timp ce Pământul nu vrea prea multe schimbări, ceea ce poate cauza frustrări şi tensiuni.

Foc şi Aer

O combinaţie dinamică şi explozivă. Nativul din semn de Aer îl suprastimulează pe cel din semn de Foc, care însă are senzaţia că nu primeşte nimic în schimbul efortului său. O astfel de relaţie nu este deloc cu picioarele pe pământ. Ambii parteneri pot avea de suferit de pe urma lipsei de stabilitate.

Foc şi Apă

Este o relaţie mai neobişnuită, pentru că celor doi le va fi foarte greu să ajungă la un punct comun. Sunt atât de diferiţi încât neînţelegerile sunt la ordinea zilei. Nativul din semn de Foc îl poate considera pe cel din semn de Apă epuizant din punct de vedere emoţional. Nativul din semn de Apă ar putea fi cel care cedează întotdeauna, ceea ce îi poate provoca frustrări.

Pământ şi Aer

Această combinaţie este bazată în special pe planul intelectual. Poate funcţiona dacă ambii parteneri sunt pregătiţi să formeze o echipă.
Dacă relaţia este productivă, poate fi reuşită, dar dacă nativul din semn de Aer începe să critice, îl poate demoraliza pe cel din semn de Pământ. Semnul de Aer ar putea fi frustrat de faptul că partenerul de Pământ este mai lent.

Pământ şi Pământ

Este o relaţie foarte bună, în care partenerii găsesc confort unul alături de celălalt. Se înţeleg profund, ştiu exact cum să se mulţumească, ceea ce le oferă o relaţie stabilă şi plăcută. Problemele pot apărea dacă unul sau chiar ambii parteneri sunt pesimişti sau refuză cu încăpăţânare schimbările de orice fel.

Pământ şi Apă

Această combinaţie este un amestec interesant de energii, care ajută la formarea unor relaţii sănătoase şi echilibrate. Fac o echipă bună împreună şi se pot echilibra reciproc. Singura condiţie este ca nativul din element de Pământ să nu fie prea rigid pentru emoţionalul semn de Apă.

Apă şi Apă

Acest gen de relaţie este adesea la extreme: ori merge foarte bine, ori foarte rău. Nativii din semne de apă sunt adesea firi emoţionale, ceea ce i-ar putea ajuta să atingă acea armonie sentimentală şi spirituală la care visează.
Pe de altă parte, dacă se lasă cuprinşi de negativitate, pot ajunge cu uşurinţă în pragul unei relaţii deprimante, care le împiedică evoluţia.

Apă şi Aer

În timp ce nativii din semne de Apă preferă să facă totul în ritm propriu, semnele de Aer preferă mişcare, graba şi evoluţia rapidă, ceea ce tulbură cu siguranţă liniştea celor dintâi. Într-o astfel de relaţie, cei doi parteneri ar putea ajunge la concluzia că nu se plac chiar atât de mult şi că ceea ce a dus la formarea relaţiei a fost de fapt o scânteie trecătoare.

Aer şi Aer

Semnele de Aer se atrag irezistibil şi reuşesc să ajungă la echilibru şi armonie, chiar dacă asta înseamnă ore întregi de discuţii, teorii şi declaraţii. Cu toate că le lipsesc "rădăcinile", partenerii din semne de Aer au toate şansele să găsească o cale către fericirea în cuplu.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cokek pe 1 Aug 2012, 14:11
    apa si aer

    am mai citit si in alte locuri ca pestii cu varsatorul nu sunt compatibili dar totusi eu sunt varsator iar prietenul meu este pesti si avem o relatie de 3 ani si o luna care merge foarte bine. nu stiu pt ceilalti dar in cazul meu nu se potriveste deloc.

    0
    0

  • bogdan pe 12 Iul 2012, 16:48
    daca sunt nascut pe 21 12 1988 ce zodie am ??:D

    excelent foc foc

    2
    0

  • varsatoarea pe 12 Iul 2012, 16:16
    AER si AER

    daaa....perfect

    3
    0

  • maryloou23 pe 12 Iul 2012, 16:04
    foc si pamant

    aici aveti mare dreptate......

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod