Tamaris este sponsor oficial și partener pe zona de încălțăminte al Săptămânei Modei de la Berlin

Tamaris, brandul numărul unu de pantofi din Germania, va fi timp de patru sezoane sponsor oficial și partener pe zona de încălțăminte al evenimentului Mercedes-Benz Săptămâna Modei de la Berlin. Prin acest parteneriat, Tamaris își atestă încă o dată expertiza pe zona de fashion și se poziționează drept un brand modern de lifestyle, care oferă un raport atractiv calitate-preț și impune, totodată, standarde înalte de stil.
In calitate de sponsor oficial, Tamaris va fi prezent pe toate materialele de promovare amplasate lângă Poarta Brandenburg și va oferi gazdelor și animatoarelor evenimentului produse din noua colecție. În plus, Tamaris va dispune de un corner dedicat, unde vizitatorii vor putea admira modelele din noile colecții.

Decizia de a sponsoriza evenimentul Mercedes-Benz Săptămâna Modei de la Berlin a venit din dorința de a consolida brandul, dar și imaginea Tamaris pe zona de lifestyle. Prin prezența la unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de modă din acest an, Tamaris demonstrează, încă o dată, expertiza pe zona de fashion, dar și poziția de top pe piața germană a brandurilor de fashion.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod