olsen

Stil liber de vara: Olsen

Pentru lunile de vara, Olsen iti propune un stil liber si degajat, cu influente din insulele exotice si pline de viata.

Portofino


Look-ul marinaresc casual al pescarilor din insula Capri este combinat cu stilul colorat si sclipitor al coastei insorite a Portofino. Dungile marinaresti, in contrast alb si negru, din materiale subtiri de vara ca bumbacul si inul, domina aceasta colectie.
Reflexele turquise amintesc de apa stralucitoare ca si cristalul. Topurile cu imprimeuri abstracte, prinse subtil in jurul taliei, sunt accesorizate cu margele colorate, pentru a obtine o tinuta totala pentru zilele calduroase de vara.

Palm Beach


Formele anilor '60 si look-ul polo se afla in centrul acestei colectii romantice de vara. Dungile multicolore, cu desene florale si printuri intense realizeaza o paleta completa de culori ispititoare. Vacanta incepe cu bluze vaporoase, fuste -sal, pantaloni Capri si rochii in stil Hawaiian.

Olsen - un brand german - transforma in atitudine pasiunea pentru moda a femeii moderne. Femeia de succes, peste 30 de ani, se va simti rasfatata de stilul impecabil  propus de Olsen pentru tinutele office sau casual. Tinutele Olsen reflecta gandirea pozitiva si spiritul comunicativ -  caracteristici esentiale ale femeii puternice-  si imbina valorile clasice cu elementele moderne.

Cu Olsen, pasiunea pentru moda este o stare de spirit. Fiecare idee este o expresie a personalitatii si a atmosferei ce se transpune in colectii relaxate, cu accent pe calitate si detaliu. Prietenia si emotia sunt elementele definitorii ale filozofiei brandului. Viziteaza magazinul Olsen din Bucuresti Mall, Aripa Noua -etaj 1.