palmers

Stil erotic de la Palmers

Este un stil erotic, care provoaca. Tema lanseaza intoarcerea la negru, in complementaritate cu gri ul si argintiul. Dantela este fina, usoara si transparenta. Broderiile – in principal florale – si tullurile domina aceasta tema.
Magic glance – este o lenjerie clasica, dintr-un material placut imbinat cu o dantela delicata. Imprimeul floral neobisnuit este un detaliu de succes.
Sexy night – charm ul acestei colectii deriva din combinatia trendy de satin italian roz cu dantela antracit, la fel ca si contrastul dintre materialul lucios si mat.
Pedro’s touch – este succesul seriei sezonului trecut insa, intr-o noua schema de culori: argintiul lucios, satinul italian ce rivalizeaza cu negru, dantela seducatoare.
Chocolat – o lenjerie frumoasa, de o inalta calitate, cu dantela. Elementul ce atrage atentia acestei lenjerii este piatra decorativa.
Delicious love – este greu de imaginat o femeie sau un barbat ce ar putea rezista acestei colectii seducatoare. Aspectul stralucitor, materialul de satin rosu si dantela neagra creaza un mix exploziv.
Silver stars – colectia “Silver stars” fabricata dintr-un material usor de microfibre cu efecte discrete, lucioase si dantela propune o noua interpretare a lenjeriei romantice.
Carrie – este o lenjerie delicata, fara cusaturi, ce imbina doua imprimeuri si se muleaza pe corp creand un sentiment placut si natural.
Seta animale – este o lenejerie luxoasa, din matase pura. Imprimeul de leopard inspira risc si pericol.

Mistero trasparente – colectia este disponibila intr-o combinatie de doua culori, oferind un accesoriu trendy si special – bagheta de pietre ce creeaza un aspect glamour lenjeriei delicate prin broderia neobisnuita.

Mia bellezza – imbina aspectul seducator cu arta unei lenjerii delicate: satinul rosu imbinat cu dantela neagra, transparenta.

Marie Antoinette – atuul acestei lenjerii este aspectul tineresc si seducator, ce impresioneaza cu un mix de tull negru si imprimeu floral roz.