olsen

Olsen : prietenul si consilierul tau in materie de genti

In acest sezon, Olsen este prietenul si consilierul tau in materie de genti. Cele 3 linii create pentru tine sunt prietenele care iti recomanda geanta perfecta pentru o aparitie uluitoare. Fa cunostinta cu ele: Sharon, Candy si Sandra te poarta in lumea incantatoare a gentilor.
SHARON iti prezinta genti din materiale colorate care se imbina pentru un efect vizual surprinzator. Modelele ei casual sunt inlocuite de gentile cu maner, marimea XL, cu curele de umar scurte si detasabile, care iti definesc un look urban -chic.
CANDY, cu modele de genti oversized realizate din materiale lucioase si cu aplicatii florale delicate, te provoaca sa atragi toate privirile in acest sezon. SANDRA iti propune sa accesorizezi rochiile cu imprimeuri florale romantice ale sezonului cu genti elegante, in stilul clasic –urban, de dimensiuni mici.
Si pentru ca a promis sa iti fie prieten, Olsen iti mai spune un secret: Gentile exotice sunt must –have absolut pentru o tinuta sofisticata. Imprimeurile croco sunt un manifest pentru feminitate, puse in valoare de combinatiile de materialele si culori.
Avand culori electrizante si puternice precum galben sau rosu, aceste genti, din linia speciala Reptile, sunt cele mai populare in acest sezon.
Noua colectie de genti Olsen te asteapta din februarie in magazinul Olsen situat la et 2 al centrului comercial Bucuresti Mall.