No Name

NO NAME Athens: colectia toamna – iarna 2009/2010

NO NAME Athens aduce in acest sezon pe rafturile magazinelor din Romania peste 300 de modele noi din colectia toamna – iarna 2009/2010.
Noua colectie NO NAME Athens pentru femei este caracterizata de forme drepte, mulate pe corp si foarte feminine cu detalii misterioase la guler si umeri. Jachetele din piele in combinatie cu gulere inalte si fermoare metalice sunt perfecte pentru femeile ce isi doresc o atitudine si un stil simplu, modern. Jachetele din lana sunt inspirate de tinutele militare din secolul 19 si accesorizate cu butoni argintii, mai scurte in fata si alungite in spate, cu detalii apartinand stilului Napoleon.
Luptatorii masculini urbani ai lumii moderne dicteaza spiritul noii colectii NO NAME Athens pentru barbati. Siluete puternice, masculine, post apocaliptice sunt imaginea de astazi a barbatului stilat, imbracat in culori inchise si cusaturi bogate. Jachetele din piele, scurte sunt sexy, perfecte pentru o tinuta de zi. Jachetele din piele, lungi sunt pur si simplu irezistibile cu detalii din blana si buzunare mari, militare.

In Romania, primul magazin NO NAME Athens se gaseşte in Bucureşti, in centrul comercial Liberty Center, la doar 5 minute de piata Unirii, la primul etaj. Incepand cu sfarsitul lunii Octombrie, NO NAME Athens a deschis al doilea magazin in AFI Palace Cotroceni.