Cum să arăți perfect în poze: 15 trucuri dezvăluite de o fotografă

Numeroase persoane consideră că nu sunt fotogenice. Adevărul este că a arăta bine în poze nu este un talent special sau un lucru înnăscut.
Totul se învață, inclusiv ceea ce trebuie să faci ca să arăți excelent în fotografii. 

Bonnie Rodríguez Krzywicki este o fotografă care vrea să demonstreze exact acest lucru, că oricine poate avea poze frumoase dacă apelează la câteva reguli de bază pe care le cunosc fotografii, modelele și influencerii. Bonnie este urmărită pe Instagram de peste 824.000 de persoane care sunt fascinate de fotografiile sale frumoase, dar și de sfaturile simple și practice pe care ea le oferă tuturor celor ce își doresc să învețe cum să pozeze corect.
Unghiurile potrivite, trucurile în materie de ținute și alegeri vestimentare, poziția corpului, a mâinilor sau detaliile din jur fac o diferență ca de la cer la pământ atunci când sunt folosite corect. Bonnie postează imagini înainte și după care demonstrează clar cât de bine poți ieși într-o fotografie dacă știi exact ce trebuie să faci. 

Descoperă în galerie 15 trucuri pe care specialista le exemplifică cu imagini înainte și după.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod