cropp town

Cropp Town – sufletul petrecerii

Indiferent ce crezi, sa stii ca o pereche de balerini pot fi ca o cravata neagra atasata unui costum. Vrei sa starnesti invidii la vreo petrecere? Atunci fa o tura de shopping la Cropp Town.
Alege-ti ceva sofisticat. O pereche de pantofi cu talpa plata. In combinatie de piele intoarsa, carouri sau piele lucioasa. Petrecerea de vis? Mancare buna. Dans fara dureri de picioare si...priviri atintite asupra ta.
Plimbarilor lungi le sade bine in tinute comode. Unde te poti intoli cel mai usor? Desigur ca la Cropp Town. O geanta sport de exemplu si un tricou cu gluga si maneci scurte ti-ar face promenada mult mai placuta.
Cauti o alternativa ca sa poti zbura? O poti gasi chiar in pantofarul tau. In zilele cand nu poti sta locului un minut, se impune tinuta casual. Deci si pantofii sport. Cropp Town te incalta cu o pereche de tenisi light, din panza. Pune-i in picioare si simte-te libera!
Cropp Town – partenerul ideal de distractie. Magazinele sunt de gasit in Bucuresti la Vitantis Shopping Center, Liberty Center si in Braila, la Promenada Shopping Center.