cropp town

Cropp Town – dress to impress

Ai un “blind date”. Cropp Town iti recomanda sa combini materiale usoare. Si colorate. De exemplu o fusta mini de blugi si un tricou sexi. Vaporos. Motivul? Sa te simti bine.
Cum sa trimiti semnalele potrivite cu stilul tau? Cropp Town te invata!
Tricoul – se poarta de cand te stii. Si il poti asorta la orice. Fie pantalon, fie fusta. Este si clasic. Este si modern. Dar mai ales comod si mereu la moda. Combinatia dintre un tricou alb si o pereche de blugi conici iti surade? O poti purta lejer in timpul zilei. Un tricou cu paiete si o fusta vaporoasa ti-ar displacea pentru o petrecere? Dimpotriva! Ar merge foarte bine!
Fuste mini – recomandarea Cropp Town.Nu este vorba de economie la material. Ci de a pune in evidenta ceea ce exista deja de la natura. O fusta mini va ramane intotdeauna o fusta mini. Pentru ca nimic nu va putea sa iti sublinieze mai bine formele decat o face minunea asta de fusta.
Dreapta sau in clini, din denim sau din tercot...fusta mini va arata mereu ceea ce trebuie. Talia, soldurile...si picioarele evident. Ai cu ce defila? Atunci da o fuga pana la Cropp Town. Si pune-ti frumusetea in valoare. Cu fuste...cat mai mini.
Jeans. Un evergreen. Un hit. Un “slagar” al modei. O piesa de rezistenta a modei. Bun de purtat de dimineata pana in seara. Atat la birou, cat si la o cina fancy. Depinde de accesorizare. Faci parte din tagma jeansilor? Si Cropp Town. Testeaza!