baneasa

Cadourile de iepuras se gasesc la Magic Night Shopping Party

Vineri, 26 martie, va avea loc o noua editie a Night Shopping Party, cand Baneasa Shopping City va fi deschis pana la ora 02.00 dimineata si isi va astepta vizitatorii cu extra promotii si oferte speciale. Petrecerea, precum si ofertele speciale vor continua in zilele de sambata si duminica, pana la ora 22.00.
"Atunci cand vorbim de Magic Night Shopping Party vorbim despre un concept creat si implementat pentru prima data in Romania de Baneasa Shopping City. Ne asteptam ca si de aceasta data sa fim vizitati de sute de mii de cumparatori pentru ca am observat, inca de la primul eveniment de acest tip, efectele benefice ale Night Shopping Party-ului in comportamentul de consum al clientilor nostri" , a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Development.
Oamenii se vor bucura un timp mai indelungat de promotiile speciale, premiile si surprizele oferite de Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa. Startul la distractie va fi dat pe 26 martie de la ora 18:00, iar oamenii vor putea face cumparaturi, intr-o atmosfera "magica" si se vor destinde cu cocktail-uri gratuite, muzica si multe concursuri cu premii.

Magazinele din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in perioada 26-28 martie, vizitatorii avand posiblitatea sa achizitioneze tot ce doresc la preturi speciale.