cropp town

Accesorizeaza-te creativ de la Cropp Town!

Creativitatea ta este scurtcircuitata? Ideile indraznete in materie de moda sunt pe duca? Nu lasa montonia sa-si faca loc in tinuta ta. Revigoreaz-o! Nimic nu poate fi mai potrivit decat un accesoriu. Lasa-te inspirata de Cropp Town.
Cu cat mai incapatoare cu atat mai bine – este sloganul Cropp Town pentru cele mai fashion genti din 2009. Nu-ti pierde vremea cu gentute mici si neincapatoare. Opteaza pentru o geanta XXL. Vei fi cea mai fashion. Si cea mai fericita. Pentru ca tot ce nu avea loc in plicul de seara, da petrecere in noua ta geanta "big size". "Buturuga mica rastoarna carul mare"? Nu si in cazul gentilor Cropp Town
Jeans. Un evergreen. Un hit. Un "slagar" al modei. O piesa de rezistenta a modei. Bun de purtat de dimineata pana in seara. Atat la birou, cat si la o cina fancy. Depinde de accesorizare. Faci parte din tagma jeansilor? Si Cropp Town. Testeaza!
Vino in magazinele Cropp Town din Bucuresti, in Galeriile Vitantis si in Liberty Center, si din Braila, in Promenda Shopping Center.