Sarah Jessica Parker, distrusă de pantofi. Pasiunea sa i-a afectat sănătatea

Personajul Carrie, din serialul Sex and the City, a fost pentru foarte multe tinere un adevărat idol. Simpatica scriitoare ne-a captivat, ani la rând, cu poveştile sale de iubire, cu viaţa sa

Personajul Carrie, din serialul Sex and the City, a fost pentru foarte multe tinere un adevărat idol. Simpatica scriitoare ne-a captivat, ani la rând, cu poveştile sale de iubire, cu viaţa sa fabuloasă, dar mai ales cu sutele de perechi de pantofi pe care le avea în dressing. Şi câte dintre noi nu am visat la o asemenea colecţie de pantofi?




Însă, pentru actriţa Sarah Jessica Parker rolul din celebrul film a avut şi o parte mai puţin plăcută. Pantofii cu toc înalt, pe care i-a purtat zi de zi la filmări i-au afectat sănătatea.

În prezent, vedeta are interzis de la doctori, la tocuri. "Timp de aproximativ 10 ani, am alergat practic pe tocuri. Ziua mea de lucru avea 18 ore şi nu-i dădeam niciodată jos. Am purtat pantofi cu toc frumoşi, unii erau mai bine fabricaţi decât alţii, dar nu m-am plâns niciodată".

Din anul 2011, doctorii i-au recomandat să renunţe la tocuri. "Am mers la un medic ortoped, iar el mi-a spus: «Piciorul tău face anumite lucruri pe care nu ar trebui să fie capabil să le facă. Ai un os crescut acolo.

Tu ai creat acel os. El nu are ce să caute acolo». Ideea e că acum trag ponoasele. E trist, pentru că picioarele mele m-au purtat peste tot prin lume, dar în cele din urmă ele au început să strige: «Ştii ceva? Suntem cu adevărat obosite. N-ai putea să te opreşti şi să pui peste noi nişte pantofi ieftini şi comozi?»", a povestit actriţa pentru site-ul Net-a-Porter.

Şi chiar dacă tocurile înalte au consacrat-o pe Sarah Jessica Parker (actriţa obişnuia să poarte şi în viaţa reală tocuri, zi de zi), acum s-a văzut nevoită să renunţe la marea sa dragoste.

Nu putem decât să ne întrebăm ce o să facă vedeta cu sutele de perechi pe care le are în garderobă?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod