Pantofii "zâmbăreţi" ne surprind în această vară prin simplitate

Brandurile autohtone ne surprind pe zi ce trece tot mai mult... într-un mod plăcut (din fericire). Smiling shoes ne-a pregătit în această vară o colecţie simplă cu care ne putem "juca" în

Brandurile autohtone ne surprind pe zi ce trece tot mai mult... într-un mod plăcut (din fericire). Smiling shoes ne-a pregătit în această vară o colecţie simplă cu care ne putem "juca" în voie.



Într-o lume în care moda a devenit ceva mult prea complicat şi "încărcat", unii designerii s-au reorientat către colecţii simple, linii minimaliste şi piese foarte "curate". În aceeşi categorie intră şi noua colecţie "Simplicity" care are ca pricipiu teoria potrivit căreia "less is more".

Designerii Smiling Shoes au readus în lumina reflectoarelor piesele clasice, ideale pentru o ţinută simplă, dar de efect.

Pornind de la ideea că "orice paradis nu poate fi decat o mare simplitate", colecţia "Simplicity" reinventează piesele clasice. Simplitatea înseamnă eleganţă, tocmai de aceea culorile vedetă sunt pastelurile subtile, feminine – nude, bej, roze, piersică, verde, accentuate pe alocuri de nuanţe metalice.

Modelele fără toc, de inspiraţie masculină, sunt vedetele colecţiei (găsim atât bocanci biker cât şi mocasini comozi), însă sunt şi piese cu toc înalt, mediu sau stiletto de care te îndrăgosteşti de la prima vedere (un exemplu foarte bun sunt botinele negre, decupate în faţă, pe care nu ai cum să nu le placi).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod