Înveselește-ți garderoba cu poșete amuzante și colorate

Dacă te-ai săturat de monotonia din garderoba ta, de culorile închise pe care le purtăm în anotimpul rece, este momentul să investești în accesorii care îți vor face zilele mohorâte de

Dacă te-ai săturat de monotonia din garderoba ta, de culorile închise pe care le purtăm în anotimpul rece, este momentul să investești în accesorii care îți vor face zilele mohorâte de iarnă mai frumoase și mai vesele.

Plicuri în formă de ceainic, de bărcuță sau în formă de buze vor atrage cu siguranță toate privirile. Le poți asorta la ținute simple, din jeanși, tricouri și pulovere groase, sau poți să le porți cu rochii feminine.

Moschino Cheap & Chic Leather Boat Trip Bag, asos.com

Sunt potrivite pentru timpul liber, ieșiri cu fetele sau în cluburi.

Le poți purta și la birou, dacă nu lucrezi într-un mediu mai sobru. Însă, au dezavantajul că nu sunt foarte încăpătoare (tocmai de aceea sunt ideale pentru ieșirile nocturne).

POP ART, 3.1 Phillip Lim, my-wardrobe.com

Și chiar dacă ai trecut de vârsta adolescenței nu-ți fie teamă să porți astfel de plicuri vesele. Vei aduce un aer foarte fresh și cool garderobei tale, iar rezultatele se vor vedea în privirile admirative pe care le vei atrage.

LIPS, Lemonade, lovelemonade.com

Însă, ai mare grijă la materialul din care sunt confecționate.

Dacă alegi să-ți cumperi astfel de clutchuri în variante ieftine, nu vor arăta foarte bine, ba chiar pot arăta foarte chicios.

Moschino Cheap & Chic Leather Tea Time Bag, asos.com

DOMINO, Lulu Guinness, luluguinness.com

MOON, Charlotte Olympia, net-a-porter.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod