Rochii de mireasă pentru nunta în aer liber. 35 de modele

Probabil că pandemia ți-a dat planurile peste cap dacă aveai de gând să te căsătorești anul acesta. Cele mai multe cupluri care și-au organizat meticulos nunta și au pregătit totul pentru evenimentul mult visat au fost dezamăgite să descopere că totul trebuie anulat.
Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul sau cât mai durează până când totul va reveni la normal. Însă un lucru este sigur: evenimentele fericite, și în special nunțile, vor avea întotdeauna loc și se vor adapta situației. Tocmai de aceea numeroase cupluri au luat în calcul nunta în aer liber, o variantă mult mai sigură în contextul actual. Cu această ocazie îndrăgostiții au descoperit că o nuntă în aer liber poate fi la fel de frumoasă, dacă nu chiar mai frumoasă decât una care se desfășoară într-un restaurant. 

Pentru ca nunta în aer liber să fie perfectă, fie că se desfășoară pe malul unui lac, într-o grădină frumoasă sau pe plajă, totul trebuie adaptat și asortat cu atmosfera relaxată și nonconformistă.
Este valabil și în ceea ce privește rochia de mireasă. 

Este de preferat ca rochiile pentru nunțile în aer liber să aibă croieli mai simple, lejere și să fie ușor de purtat. O rochie de mireasă diafană, din voal subțire, dantelă sau saten se va încadra perfect în atmosfera romantică și relaxată a unei nunți în aer liber.

Citește și: Și-au comandat cele mai ieftine rochii de mireasă, dar nu au regretat. 10 femei norocoase

Miresele aleg de obicei rochii drepte sau cu o croială de tip A, care pun talia în evidență.
Și rochiile sirenă sunt o opțiune bună, cu condiția să nu fie prea strâmte și să-ți permită să te miști în voie.

Rochiile de mireasă în stil grecesc sunt ideale pentru nunțile care au loc la malul mării. Există numeroase stiluri și modele din care poți alege, dar elementele specifice rochiilor de mireasă în stil grecesc sunt banda din talie și pliseurile specifice portului tradițional al femeilor din Grecia Antică.

Miresele curajoase pot alege rochii în nuanțe pastelate, care se potrivesc la fel de bine cu nunta în aer liber.
Sunt în tendințe nuanțele de șampanie rose, tonurile de gri pal sau cele de albastru deschis.

Pentru o nuntă tradițională, poți opta pentru o rochie de mireasă cu motive populare, precum broderii discrete aplicate pe poale, mâneci sau voal. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod