Costume de baie, in functie de silueta

Care sunt alegerile pe care trebuie sa le faci?


Acum ca am vazut care sunt tendintele generale in materie de costume de baie, iata ce trebuie sa porti in functie de silueta pe care o ai. Nu toate ne incadram in masurile ideale 90 - 60 - 90 si de aceea este foarte important sa stim ce sa alegem atunci cand vine de vorba de vestimentatie. Pe plaja, mai mult decat in oricare alta parte, greselile nu sunt permise. Pentru a evita acest lucru, am stat de vorba cu Elena Perseil, designer vestimentar. Ea a facut o clasificare a siluetei feminine si a creat un "outfit" pentru fiecare dintre ele.

"Femeia fara forme isi poate permite costume de baie cu volume. Foarte la moda sunt costumele cu multe volane, care au o linie glamour, 'clin d'oeil' la lenjerie. De asemenea, alaturarea de pliuri si creturi este foarte cautata", spune Perseil. In partea de jos, creatoare te indeamna sa alegi mai degraba un slip pe linia pantalonului scurt, in locul string-ului.

Daca te incadrezi in categoria femeilor bine proportionate, esti o fericita. "Aici, marja de manevra este mai mare. Aceasta tipologie de femeie isi poate permite imprimeurile in culori tari, formele geometrice, imprimeurile Pucci. Ca si culori, se poate merge pe albastru, verde, roz, somon - nuante placute in soare avand ca fundal culoarea nisipului. Trebuie sa nu uitam ca luxul si stilul glamour sunt cuvintele de ordine pentru aceasta vara", continua Elena Perseil.

Esti plinuta? Nu te impacienta, pentru ca a venit si vremea ta. Pana nu demult, acest tip de femeie avea in permanenta probleme cu vestimentatia. Vestea buna care vine de la designeri este ca incet, incet, idealul feminin se indreapta chiar spre femeia plinuta. "Formele sunt frumoase, este un retour catre femeia cu forme, 'poulpeuse' cum spune francezul, mai ales pe plaja", sustine Perseil. "In acest caz, accentul se pune pe sutien, care are aplicate multe pietre si accesorii, in timp ce shortul este simplu, pe acelasi model de boxer. Acesta ascunde formele si este foarte sexi in acelasi timp", continua designerul. Cea mai buna combinatie in acest caz este sutienul imprimat si slip-ul uni.

Intotdeauna ai avut probleme cu kilogramele in plus sau nu ai avut timp sa scapi de cele acumulate pe timpul iernii, nu-i nicio problema, exista solutii si pentru femeia plinuta. "In acest caz, cele mai bune sunt costumele monocrome si sunt de evitat deux-piece-urile", spune Elena Perseil. Costumul intreg ascunde defectele, iar daca il accesorizezi si cu o esarfa prinsa peste solduri, vei avea mare succes. "Femeile care sunt in aceasta situatie trebuie sa ascunda prima parte a coapselor care in general prezinta cele mai multe deformari din cauza excesului de greutate, acestea sunt zone de disimulat. La capitolul culori, cele care merg cel mai bine sunt cele inchise", conchide designerul.

Tu in ce categorie te incadrezi?

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 20 Mai 2010, 18:13
    subiect

    Acest articol este penibil! Sper din suflet ca cea care l-a scris nu se autointituleaza jurnalist deoarece ne face tagma de ras!!!din intamplare am ajuns sa il citesc si...sincer, sunt uimita!titlul, stim cu totii, are rolul sa atraga, dar in acest caz nu are nicio legatura cu subiectul!in aceasta situatie, dsoara care a postat materialul copiat de pe un alt site, trebuie sa posteze imediat un articol la obiect sau sa se simta si sa schimbe titlul! jenant!

    6
    0

  • vivi pe 9 Apr 2010, 10:04
    important la costumele de baie

    eu am remarcat ca pentru o silueta care nu este "perfecta" important este imprimeul. costumele de baie simple lasa ochiul sa se plimbe pe toate imperfectiunile corpului in schimb cele mai "incarcate"(eu am 2 cu multe floricele mici) dau alta nota de eleganta, te fac mai vesela privirii si te simti mai bine cu tine!

    0
    1

  • roxafoxa pe 21 Sep 2009, 09:55
    costume de baie

    ce costume recomandati celor care nu au un san si poarta proteza mamara.

    0
    2

  • frezulicidiabolik pe 12 Aug 2009, 07:15
    siluet

    nu as putea nici una am burtik , fetelea acestea sunt manechine

    1
    0

  • dana pe 4 Aug 2009, 16:16
    superslim

    secretul chinezesc pe naiba! au o multime de efecte negative! nu se mai vand in farmacii! cum slabesti asa,mancand si fara efort fizic? multa prostie frate!!!!!!!!!!

    0
    1

  • a pe 4 Aug 2009, 16:12
    :(

    naspa!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • secretul chinezesc pe 30 Iul 2009, 12:46
    fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna

    Vrei sa slabesti 100% natural fara efect advers de yoyo ?Nimic mai simplu- Acum este posibil -Descopera secretul chinezesc de slabit : Superslim -cu numai o capsula pe zi dimineata ,dupa micul dejun fara diete sau efort fizic obositor slabiti 5-10 kilograme pe luna !!! Detalii pe : e-mail : super_slimm100@yahoo.com tel :0771.208.512 www.superslimnew.webs.com

    1
    0

  • baiatdecartier pe 24 Iul 2009, 18:27
    www.baiatdecartier.ro

    Este un joc romanesc online cu crime, furturi, jafuri armate, jafuri la drumul mare, batai de strada, jocuri de noroc ilegale, furturi de masini, trafic de droguri si bautura, gasti rivale, tribunal corectional, inchisoare, curse de masini ilegale, afaceri mai mult sau mai putin legale, bursa de valori si multe, multe altele. Aici in Baiat De Cartier doar cei mai puternci supravietuiesc!!! Dar tine minte un lucru! Singur nimeni nu supravietuieste in cartier! Fa-ti prieteni puternici pentru a-ti putea zdrobi dusmanii puternici. Intra intr-o gasca puternica pentru a creea carteluri puternice! www.baiatdecartier.ro

    1
    1

  • ANDADEA pe 20 Iul 2009, 23:41
    :)))))))))))))))))))))))))))))

    pai cum sa asocieze fiecare model de costum cu silueta respectiva,care se potriveste stilului fiecaruia? nu stiti k suferim de comoditate,ca urmarim tipare in randul modei? toate siluetele,sunt "la fel" :))))) ce puii mei :))

    2
    1

  • Delia pe 16 Iul 2009, 02:06
    .

    Nu toata lumea isi permite sau vrea sa aiba silicoane....de ce nu puneti poze si cu femei plinute sau fara forme....cu costumele de baie care li s-ar potrivi...daca despre asta este vorba n articol?

    0
    1

  • Eu pe 10 Iul 2009, 11:13
    =))

    Titlul articolului spune "Costume de baie, in functie de silueta". Eu vad aceasi silueta la toate costumele. Iar femeile normale nu arata ca in cea din imagine. Imaginativa numai o femeie plinuta intr-un costum dinasta. =))

    2
    0

  • bomba pe 25 Iun 2009, 22:02
    :)

    :))) dar aici aveti se prezinta costume de baie pt manechine :))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod