Ce blugi se poartă în 2021. Cele mai importante 3 tendințe

Jeanșii cu o croială dreaptă și cei în nuanțe de albastru deschis, care au un look retro, se numără printre principalele trenduri ale acestui an.
Fashionistele și celebritățile sunt o sursă importantă de inspirație, iar modelele de blugi propuse de marile case de modă par să indice aceleași direcții. 

Revenim anul acesta la jeanșii cu o croială largă, tonuri deschise de albastru denim și se fac remarcate influențele puternice ale stilului retro. Vom vedea tot mai des blugi ce amintesc de anii '70 sau '90. Iată principalele trei tendințe în materie de jeanși pentru anul 2021:

Blugii drepți

Stilul anilor '90 a influențat puternic moda anului 2020, iar influențele se fac resimțite și în 2021.
Unul dintre detaliile care se mențin și anul acesta este cel al jeanșilor cu o croială dreaptă. Astfel de blugi au un aspect clasic, retro, și par să fie preferați de fashioniste și celebrități. Îi găsești în diferite stiluri și culori, de la blugii cu talie înaltă până la cei largi sau cu aspect deteriorat.

Citește și: 6 tendințe în modă pentru primăvara 2021


Jeanșii în nuanțe de albastru deschis

Un alt model clasic de janși are parte de o revenire în forță anul acesta. Este vorba despre albastrul denim deschis, cu aspect estompat.
Există numeroase stiluri și croieli din care să alegi, nuanța prespălată de albastru șters fiind, de fapt, una clasică pentru jeanși. Au un aspect relaxat și în același timp șic, fiind o investiție foarte bună pe termen lun. Dacă vrei o pereche de blugi pe care o poți purta ani la rând fără să pară demodată, atunci optează pentru această nuanță pală de albastru denim.

Blugii largi

Blugii cu o croială ușor largă, ce amintesc de stilul anilor '70, se numără de asemenea printre tendințele acestui an.
Sunt versatili și adaugă un aer retro șic ținutelor tale. Croiala lejeră a acestor jeanși se potrivește foarte bine cu ținutele relaxate de zi, dar îi poți include și în look-uri sofisticate, potrivite pentru petreceri. Sunt numiți adesea jeanși non-skinny pentru că sunt complet diferiți de blugii mulați care au devenit deja piese de bază în garderoba celor mai multe femei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod