Încălțări pe care trebuie să le cumperi la reduceri

Sezonul reducerilor este o adevărată bucurie pentru toate femeile. Dar este și un foarte bun prilej să ne cumpărăm acele lucruri care ni se păreau prea sumpe cu ceva luni în urmă. Când

Sezonul reducerilor este o adevărată bucurie pentru toate femeile. Dar este și un foarte bun prilej să ne cumpărăm acele lucruri care ni se păreau prea sumpe cu ceva luni în urmă.

Când vine vorba de reduceri la pantofi, trebuie să recunosc că nu mă mai pot controla. Și cum să mai funcționeze partea rațională, când ești într-un magazin plin cu pantofi, iar prețurile sunt mai mici decât în restul anului?

Însă, cel mai important lucru, în perioada reducerilor, este faptul că poți cumpăra inteligent.

Acum este momentul potrivit să-ți cumperi acei pantofi pe care i-ai plăcut încă de anul trecut, dar care ți s-au părut prea scumpi.

Iar partea cea mai bună este că îți poți achiziționa mai multe perechi. Așa că, fă o listă cu ce ai nevoie și pornește spre magazinele preferate.

Ghetele biker

Acești bocanci sunt foarte practici și nu se vor demoda prea curând. O astfel de pereche te va salva în foarte multe situații pentru că se potrivește la foarte multe ținute (inclusiv la fuste sau rochii feminine).

De asemenea, îi poți purta și la primăvară. Iar dacă obișnuiești să porți geci din piele, acești bocanci nu trebuie să-ți lipsească.

Botine elegante

O pereche de botine clasice, negre, sunt genul de încălțări pe care le poți purta mai multe sezoane. Nu mai are sens să vorbim despre faptul că se pot asorta la o infinitate de ținute.

Cizme de călărie

Ca și botinele, cizmele de călărie fac parte din acea categorie de încălțări pe care le poți purta în orice moment al zilei și la aproape orice ținută.

Pantofi extravaganți

Tot acum îți poți cumpăra pantofi care ți-au plăcut foarte mult, dar pe care i-ai considerat prea extravaganți.

Genul de pantofi pe care nu îi poți purta zi de zi, ci doar în anumite ocazii.

Pantofi scumpi

Sezonul reducerilor este momentul ideal pentru ați cumpăra pantofii mult visați. Fiecare femeie are cel puțin o pereche de pantofi la care "tânjește" în secret. Sunt acei pantofi care îi plac foarte mult, dar care i se par mult prea scumpi. Dacă te hotărăști să-ți iei astfel de pantofi, investește într-o pereche clasică, pe care o poți purta mai multe sezoane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod