Top 7 femei din politică prost îmbrăcate

Fac parte din elita clasei politice româneşti însă, la capitolul stil, au fost prinse de multe ori pe picior greşit. Dacă la unele dintre ele s-a dovedit a fi un accident, altele şi-au făcut din îmbrăcatul prost un adevărat stil vestimentar. Elena Udrea, Norica Nicolai, Olguţa Vasilescu sau Teo Trandafir sunt numai o parte dintre doamnele din mediul politic românesc care, uneori, nu sunt tocmai atente la ţinuta pe care o afişează.
1 din 8

Elena Udrea, de la club în parlament?

Clar o ţinută total nepotrivită pentru un politician. Mult prea mult roz, cizme din lac cu vârful şi cu tocul ascuţite. De-a dreptul inimaginabil...Pe parcursul timpului, ţinutele Elenei Udreau au trecut de la extravagante, la clasice. Până acum, ministrul Turismului nu şi-a găsit propriul stil.
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrada pe 29 Nov 2010, 11:56
    Sunteti jalnici!

    Le cunosc pe aceste femei. Atat d-na Andronescu, cat si Olguta Vasilescu sunt de o eleganta perfecta. Prima are un stil clasic, potrivit cu varsta si taria de caracter; cealalta, este o romantica rafinata, de o frumusete nativa, fara repros. Lasati-va opincile la intrare si nu comentati doar de dragul ceriticii si pentru plata per articol, fomistilor!

    0
    0

  • woman pe 23 Nov 2010, 11:05
    norica nicolai

    Dar vad ca nimeni nu observa ca-i lipseste un dinte...:)) nu ma mir...cate pitzi cu buze cat palnia nu au dintzi..

    0
    0

  • rodica pe 19 Nov 2010, 12:47
    ecaterina andronescu

    nu-i adevarata concluzia voatra " Uau, două piese din sfere total diferite, purtate în acelaşi timp. Cam mult, mult prea mult." pantofi eleganti nu exclud o haina din blana eleganta , atata timp cit nu umbli prin nameti. la serviciu e mult mai comod cu pantofi decat cu cizme. bine imbracata !

    0
    0

  • me_eva pe 18 Nov 2010, 22:58
    pt Ileana voicu

    http://media.onsugar.com/files/2010/02/08/1/750/7506377/5d/fur_offensive_vogue.jpg asa. ca idee...

    0
    0

  • ANNA pe 18 Nov 2010, 20:48
    PROST GUST

    NU CRITICATI ASA DEREPEDE ! ---INTRADEVAR ELENA UDREA E PUTIN PREA GOALA..... ALTFEL CE AR PUTEA SA-SI ARATE ?? CA DESTEAPTA NU E ! ARE PICIOARE FRUMOASE ! SI CU ASTA REUSESTE SA ATRAGA MULTI BARBATI !! RESTUL DOAMNELOR MI SE PAR DECENTE SI DESTUL DE ELEGANTE !

    0
    0

  • Monica pe 18 Nov 2010, 19:37
    ref la tinuta d-nei E Andronescu

    Inapoiatilor, habar n-aveti de moda... o iesire in lume v-ar largi orizontul vis-a-vis de moda... mi-ar placea sa va vad reactia dupa ce ati vedea moda sau modele din occident. Nu vad nici o nepotrivire haina de blana-pantofi... Stil - ce mai, dar voi nu stiti ce-ala ....Da' asa-i romanu cand n-are altceva de facut, ii da cu barfele. Rusine voua!!

    0
    0

  • Alice pe 18 Nov 2010, 18:56
    Top 7 femei din politica prost imbracate

    Referitor la Ecaterina Andronescu, pentru ca am fost intrebate, noi, cititoarele, la final, opinia mea este ca se pot purta pantofi cu haina de blana, iar daca aceasta combinatie este cumva imputabila, atunci autoarea articolului ar trebui sa mai studieze un pic, inainte de a critica.... In ceea ce le priveste pe celelalte, doar am privit imaginile, nu am avut rabdarea sa citesc parerea unei "cunoscatoare". Opinia, maniera cum sunt imbracate alesele noastre este.....PENIBIL

    0
    0

  • Victoria00208 pe 18 Nov 2010, 14:53
    :)

    Nu vad care e greseala in a combina blana cu pantofii...daca nu stiati Hollywood-ul mereu etaleaza vedete purtand blana cu sandale...

    0
    0

  • Anca pe 18 Nov 2010, 13:28
    ..

    Cat despre d-na Andronescu ,este o real lady ... Pacat ca in societatea romaneasca nu mai este apreciata calitatea si clasa,ci doar aparenta si silicoanele. Roberta Anastase nu mai are nimic din Miss Romania de alta data ... a inaintat in varsta cam uratzel,plus ca sta prost la capitolul stil.. Despre Teo, no comment ..ESTE ORIBILA SI FARA DRAM DE GUST ..

    0
    0

  • Anca pe 18 Nov 2010, 13:24
    ..

    Desi catarama e intr-adevar un kitsch si nu are ce cauta pe tinuta , totusi Olguta Vasilescu este incomparabil mai bine imbracata si decenta fata de Elena Udrea... Plus ca atitudinea e cu vreo 10 clase peste cea a Elenei Udrea...

    0
    0

  • vioemi pe 18 Nov 2010, 13:21
    Top 7 femei din politică prost îmbrăcate

    In primul rand, nu pot decat sa rad de voi, ziaristii!!! Analizati poze vechi si cautati musai defecte. Apropo de tinuta d-nei Andronescu... aveti impresia ca trebuia sa-si puna niste cizme sau sosoni... pt ca dupa mintea dumneavoastra o blana se poarta doar cu incaltaminte "groasa". Eu o gasesc chiar f ladylike pe d-na Andronache.

    0
    0

  • Anca pe 18 Nov 2010, 13:18
    ..

    Elena Udrea este tiparul perfect al pitzipoancei de Bucuresti...Scoala platita , barbat burtos plin de bani , amant presedinte si spoiala de cultura ..Exceleaza la capitolul oportunism ...Nu cred ca pacaleste pe cineva zambetul fals si privirea vicleana sau vocea mieroasa... Ce e de apreciat este ca ''miroase" cum si cu cine sa se alature ca sa -i fie bine si sa razbata .. E si asta o calitate rara... Cat despre tinuta , e kitsch-ioasa pana -n radacini..Banii pe care-i are mai bine i-ar folosi pentru rafinarea stilului ..

    0
    0

  • ralu pe 18 Nov 2010, 12:44
    Prostii!!!

    Doamna Olguta Vasilescu mi se pare ok...Va legati de negul ala pe care il are din nastere si de celulita care nu se vede??Unde vedeti voi celulita?V-ati uitat pe sub fusta?Si daca isi scotea negul nu era bine ca facea operatii estetice.Mai terminati cu articolele astea proaste si nu va mai legati de viata oamenilor.

    0
    0

  • erik pe 18 Nov 2010, 12:40
    prost imbracate

    roberta anastase, teo trandafir, elena udrea - foarte prost imbracate - dau dreptate articolului. din pacate asta este, poate a fost doar o zi fara inspiratie. fusta oricum e prea scurta la elena udrea e totusi un om politic si inainte a fost un avocat de succes. pacat.

    0
    0

  • millenia pe 18 Nov 2010, 11:20
    roberta anastase

    din cate se vede in poza cu Roberta Anastase dungile de pe sacou sunt tot verticale,la fel ca cele de pe camasa.doar la rever acestea sunt orizontale.nu stiu daca se comenteaza acceasi poza pe care o vedem noi...

    0
    0

  • Lizica Dan pe 18 Nov 2010, 10:40
    criticii !!?

    Am sa comentez putin nu prea mult pe acest subiect,in primul rind as vrea sa stiu ce pregatire are in domeniul persoana care scris acest articol ? se vede ca nu prea are cunostinte multe in acest domeniu,a face critici la adresa unor persoane fara sa ai habar ce comentezi ,doar de dragul ati scrie un articol care sa faca vilva in presa, denota ca nu e o persoana cu prea multe cunostinte in domeniu.Referitor la Ecaterina Andronescu are un stilist bun ! daca nu ?stie foarte bine cum sa se imbrace la fiecare eveniment ,blana merge perfect cu pantfi si la fel si cu sezonul,probabil cine a scris articolul la scris culegind cuperci prin padure nu tragind cu ochiu pe la stilisti ,TV, reviste si pe la creatori de moda , har d-lui ca sunt destui.La Olguta Vasilescu poza e prea inchisa la culoare pentru a se observa detali ,dar urmarindo pe la evenimente consider ca se imbraca foarte bine, catarama poate fi cu pietre valoroase care sa dea un aspect elegant si cu gust, autoarea articolului comenteza de negul de pe picor ,dar sia pus intrebarea daca acel neg se poate indeparta sau nu ? daca ar vea comentatoarea pe limba un neg poate ar fi inteles mai multe ,cit privesc si restul persoanelor nu sunt de comentat,din pura curiozitate as vrea va vad cum se imbraca auoare articolului.Am comentat acest articol ca un stilist si creator de moda.

    0
    0

  • cristina-eliza pe 18 Nov 2010, 10:33
    dna andronescu

    Si eu sunt de parere ca dna Andronescu este bine imbracata, exact ca doamnele din anii 30-40. Mie mi se pare potrivita tinuta

    0
    0

  • alice pe 18 Nov 2010, 09:43
    gresit!

    Andronescu este foarte eleganta in aceasta poza! Cizmele nu sunt o incaltaminte eleganta, pantofii sunt! Are dreptate Eclair. Despre celelalte doamne - intr-adevar, sunt necorespunzatoare.

    0
    0

  • eclair pe 18 Nov 2010, 09:33
    haine

    haina de blana se poate purta cu pantofi, chiar este o tinuta eleganta. nu sunt obligatorii cizmele la haina de blana. sau credeti ca se merge la piata in haina de blana???!!!! mai cititi si voi despre eleganta si stil, poate si despre rafinament, evident cand ati aflat ce inseamna.

    0
    0

  • anaid pe 18 Nov 2010, 09:31
    excelent???

    Parerea ta ! Orice culoare s-ar purta, nu trebuie sa te imbraci in aceeasi culoare din cap pana-n picioare. Uitati-va la ea, arata ca o bomboana kandy.Si in plus nu are pic de decenta. Exact ca si cum s-ar duce la club, dupa cum bine spune titlul.Vestimentatia trebuie s-o alegi si in functie de meserie, nu e suficient sa arati bine ca sa te poti imbraca oricum si oriunde.

    0
    0

  • D pe 18 Nov 2010, 08:49
    Tzatza norica

    Norica Nicolau este o tzatza nu are cum sa stie ce i se potriveste si ce nu!

    0
    0

  • symyalyy pe 18 Nov 2010, 08:45
    elena udrea

    va dati seama ca e imbracata prost daca ati pus poze cu ea de acum cativa ani, hai sa recunoastem elena udrea se imbraca excelent, atunci se purta rozulll

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod