Top 10 al celor mai bine imbracate vedete din 2008

Kate Hudson, Rihanna, Gwyneth Paltrow sau Fergi sunt doar cateva nume din lista celor mai bine imbracate vedete internationale ale anului 2008.

Kate Hudson, Rihanna, Gwyneth Paltrow sau Fergi sunt doar cateva nume din lista celor mai bine imbracate vedete internationale ale anului 2008. Ne place sau nu sa recunoastem, vedetele sunt cele care, ghidandu-se dupa propunerile creatorilor de moda, dau tonul in vestimentatie.

Cei de la People au realizat un Top 10 al celor mai bine imbracate vedete internationale din anul 2008. Iata care au fost concluziile la care au ajuns specialistii.

Pe primul loc se situeaza Kate Hudson. Cunoscuta, in general, pentru stilul hippie pe care-l adopta in cele mai multe cazuri, in 2008, actrita a adaugat putina stralucire vestimentatiei ei. Anul trecut a putut fi vazuta purtand o rochie
gen roba creata de Balmain sau o haina de piele chic semnata Valentino.

Rihanna (stanga) este o fata de nota 10, in toate privintele. Daca la capitolul muzica sta foarte bine, nici atunci cand vine vorba despre vestimentatie lucrurile nu stau altfel.

Plasata pe locul 2, Rihanna a jonglat foarte bine in anul ce tocmai a trecut cu rochiile sofisticate, glamour, gen Giambattista Valli, cu rochiile vesele, funky chiar, cum ar fi cea a lui Zac Posen. Castigatoarea premiului Oscar, Gwyneth Paltrow  (dreapta), s-a prezentat mai bine ca oricand anul trecut, revenind la look-ul clasic care o aranjeaza cel mai bine.

Asadar, ocupanta locului 3 al acestui top si-a pus in evidenta foarte bine picioarele adoptand dresuri Preen, iar toga Lanvin a atras atentia asupra tunsorii ei - bobul - foarte la moda in 2008.

Glamour indiferent de situatie. Fie ca se afla pe strada, fie ca este pe covorul rosu la premiile Oscar, Fergie (stanga) - locul 4 - nu poate fi prinsa pe picior gresit. Departe de vremurile cand era total neinspirata in materie de vestimentatie, acum descoperim o Fergie rafinata, eleganta, intr-un cuvant "GLAMOUR".

Inteligenta in alegerea hainelor pe care le poarta. Acesta este lucrul care se poate spune despre Anne Hathaway (dreapta) care, in ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut in viata personala anul trecut, look-ul ei nu a lasat sa se vada acest lucru.

Plasata pe locul 5, imaginea actritei in 2008 este legata de doua piese vestimentare: rochia Roberto Cavalli de la New York si Marchesa de la Madrid.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ophelia pe 17 Ian 2009, 20:16
    neinspirate

    ...si totusi gwyneth paltrow nu se uita in oglinda? cu rochia neagra pare a fi de pe centura, dragut imbracata anne hathaway, fergie, de ce nu s-a prezentat cu bustul complet gol?! mai avea foarte putin...

    0
    0

  • stefana pe 16 Ian 2009, 20:29
    de acord

    si eu votez tot cu rihanna. imi place mult de ea

    0
    0

  • anna pe 8 Ian 2009, 10:38
    cool

    rihanna mi se pare cea mai tare, cea mai cool femeie dintre cele pe care le-ati prezentat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod