ECCO Lagoon - pantoful care iubeste apa

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.

Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii. Sunt extrem de flexibili si de usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren. Cand ii incalti, iti permit sa descoperi noi aventuri - drumetii in plin soare sau prin ploaie abundenta, expeditii pe orice fel de teren sau mici escapade dupa o zi de munca.

ECCO Lagoon - pantoful care iubeste apa

Prevazuti cu noua talpa ECCO cu uscare rapida, acesti sneakeri de vara se muleaza pe picior ca o a doua piele, lasa aerul sa circule si se usuca rapid.

Tehnologia de injectare directa asigura o forma anatomica, rezultand un pantof ultra-rezistent. ECCO Lagoon este pasaportul tau catre expeditiile estivale!

Pantofii ECCO Lagoon pentru barbati si femei sunt disponibili in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod