Un NOU magazin LC Waikiki s-a deschis în București

Noul tău magazin preferat din Plaza România aduce 800 mp de posibile cumpărături pentru intreaga familie și pentru toate categoriile de vârstă. Colecțiile LC Waikiki sunt construite la intersecția dintre confort și atitudine și promit să aducă cel mai bun raport între calitate și stil, la prețuri potrivite.
COPIII întâlnesc CULOAREA

Copiii și bebelușii sunt însoţiţi în această iarnă de culori vii: vor pătrunde în lumea magică a domniţelor şi cavalerilor. Steluțe, nuanţe neon, pietricele colorate pe bluze sau pulovere, reprezintă numai câteva din elementele ce domină selecția de alternative fashion ale colecției de sezon pe care LC Waikiki o propune pentru cei mici. Puteţi combina imprimeuri, materiale sau culori pentru un efect spectaculos de iarnă. Broderiile aplicate și ilustrațiile în relief sunt specifice întregii colecții.


JEANS pentru toată lumea  

Modernă, elegantă și în același timp confortabilă, colecția de denim a acestui ezon este reinterpretată de LC Waikiki în piese cheie: pantaloni, jachete și salopete, atât pentru fete cât și pentru băieți. Întreaga colecție este dominată de tăieturi, efecte de prespălat sau inserții de materiale complementare. LC Waikiki reușește astfel să combine un stil vintage sau clasic cu detalii moderne, îmbogățind astfel alegerile individuale ce te fac să ieși din tipare.   

Adaugă eleganță confortului: pentru femei și bărbați

Linii hotărâte să impresioneze desenează colecția pentru femei și bărbați a acestui sezon.
Jachete din piele, trenciuri, fuste și bluze oferă femeilor alternative din plin, pentru fiecare zi răcoroasă a iernii. Jachete din fibră, pulovere groase cu printuri de iarnă sau clasice sau pantaloni chino sunt alegerile perfecte ale oricărui bărbat.


Povestea LC Waikiki a început în 1985 și are misiunea de a aduce fashion accesibil pentru comunitate, pentru că “Toată lumea merită să se îmbrace bine”.  LC Waikiki este într-o extindere continuă, atât în țară cât și pe plan internațional.
Azi, LC Waikiki este prezent în 23 de țări și are o echipă de peste 22.500 angajați.  
În România, LC Waikiki este present din 2009 și operează cu 9 magazine, din care 4 sunt în București și restul în țară, în importante centre comerciale din Constanța, Iași, Craiova, Baia Mare și Arad.
www.lcwaikiki.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod