Descopera cele mai frumoase accesorii ale primaverii!

In fiecare an, primavara vine cu o infuzie de culori vii si imprimeuri jucause care ne energizeaza outfiturile si ne da imboldul de a face noi combinatii vestimentare fresh si ludice! Schimbarea garderobei implica si alocarea unui buget pe masura, asa ca specialistii in domeniul modei ne sugereaza sa pastram piesele atemporale, realizate din materiale de buna calitate precum matasea, casmirul, bumbacul organic, inul si sa investim inteligent in accesorii care dau un twist actual tinutelor noastre.
Colectiile marilor designeri, prezentate pe catwalk sunt intotdeauna o sursa de inspiratie ce nu poate fi ignorata. Colectia Burberry Prorsum adresata femeilor, intitulata “The birds and the bees” pune accent pe culoare si pe simboluri inspirate din natura: flori, fluturi, albine si libelule. Acestea se regasesc atat la nivelul hainelor, cat si al accesoriilor ce pot deveni astfel piese colectionabile.

Poarta un trench bej cu o esarfa din matase cu printuri ilustrative, intr-o combinatie cromatica vibranta de fucsia si corai.
Inspirata din copertile vintage de carti, aceasta este imprimata cu elemente pictate manual. Aceeasi tehnica este aplicata si in realizarea unui plic din piele moale cu aspect granulat care va anima orice outfit monocrom.

O piesa irezistibila in sezonul de primavara-vara este Burberry Field Sandal realizata din barete de piele colorata, in nuante contrastante, prevazuta cu talpa ergonomica ce asigura un plus de confort. Casa de moda britanica iti sugereaza sa porti acest tip de sandale in combinatie cu fuste peste genunchi cu o croiala pencil sau cu rochii diafane si lejere in degradeuri colorate sau cu volane.

Si barbatii sunt indemnati de designer sa poarte haine in mixuri indraznete de culori, accesorizate cu cateva piese esentiale care le vor schimba radical stilul.
Designerul Christopher Bailey le propune tinute boeme, inspirate din stilul artistilor in care predomina nuantele portocalelor rosii, galbenul sofran si albastrul marin. Intitulata “Book Covers&Bruce Chatwin” colectia de primavara-vara adresata barbatilor are ca tema principala ilustratii si printuri tipografice originale, inspirate din copertile vintage, englezesti.

Accesoriile disponibile in flagship store-ul Burberry din strada Luterana nr. 4 sunt surprinzatoare si eclectice! Piesa must-have este Burberry Field Sneaker (disponibil si in magazinul Sport/Couture din baneasa Shopping City) realizat din patch-uri multicolore sau din piele imprimata cu scrisuri si elemente colorate.
Trainersii sunt usori si comozi, pot fi purtati la tinute stratificate casual cu aspect urban-cool, dar si in week-end sau in city-breakuri. Un articol vestimentar de mare impact este Burberry Everiday Satchel in nuante de turcoaz si albastru, imprimata cu o ilustratie ce aminteste de portretul scriitorului britanic Bruce Chatwin. Realizata din piele naturala granulata, geanta are un aspect atragator si functional, avand compartimente si buzunare generoase, dar si un si un sistem de purtare versatile care te va "propulsa" in randul celor mai  cool barbate din oras!

Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod