Cum sa te imbraci ca o Bond Girl? Rochii de seara cu o doza de sex-appeal!

Din 1962, femeile care l-au sedus pe agentul 007 au emanat un sex-appeal aparte prin aparitiile lor misterioase si outfit-uri “paralizante”. Senzuale, ispititoare cu o frumusete ravasitoare, actritele Jane Seymour, Grace Jones, Kim Basinger, Ursula Andress, Halle Berry, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Debise Richards, Sophie Marceau, Eva Green, Olga Kurylenko, Berenice Marlohe, Gemma Arterton au fost cateva dintre cele mai atragatoare Bond Girls, fascinand deopotriva barbatii si femeile prin look-ul seducator si tinutele extravagante.
Look-ul “Bond Girl” implica o doza de sexualitate bine ponderata, pe alocuri “condimentatat” cu ceva misterios si periculos. Fie ca vorbim despre un clivaj ce atrage toate privirile, de o crapatura pe un picior, de o rochie rosie care sa emane pasiune sau negrul misterios, rochia ce se potriveste unei “agente secrete” a sex-appeal-ului trebuie sa fie spectaculoasa. Specialistii Bella Sposa iti recomanda cateva modele de rochii care te vor “propulsa” in „spectrul” celor mai sofisticate aparitii la o petrecere tematica sau la evenimentele festive care se apropie cu pasi repezi in asa fel incat sa nu treci neobservata.
Daca mai ai nevoie de o sursa suplimentara de inspiratie, noul film din seria Bond, „Spectre” in care joaca Monica Bellucci si Lea Seydoux, acum pe marile ecrane, iti poate servi ca exemplu!

Catifeaua placuta atingerii, dantela seducatoare, materialele matasoase si voalul transparent sunt materiale ce trebuie obligatoriu sa faca parte din arsenalul de seductie, completat evident de bijuterii opulente, pantofi si sandale cu tocuri ametitoare. Rozul pudrat, negrul clasic, albastril cobalt, violetul sau rosul pasional sunt cateva dintre cele mai elegante culori ale sezonului de iarna in ceea ce priveste rochii de seara spectaculoase.


Fie ca le alegi pe cele cu croiala sirena sau ample (disponibile pe www.bellasposa.ro sau in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155) asigura-te ca iti complimenteaza silueta si iti pun stilul in valoare. Adopta o atitudine misterioasa, sigura pe sine insati si transforma-te macar pentru o seara intr-o Bond Girl... cine stie de unde te priveste agentul 007?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod