Colectia CARPISA primavara-vara 2014

Desi nu am scapat inca de iarna, nu e niciodata prea devreme pentru a cunoaste tendintele sezonului urmator si nici pentru a incepe reactualizarea garderobei.

Pre-colectia de genti CARPISA pentru primavara-vara 2014 este deja disponibila in magazine, dezvaluindu-ne o parte dintre gentile si posetele care vor face valuri in sezonul cald.

Tendinte primavara vara 2014, genti albe
Desi considerate clasice, gentile albe au dominat colectiile de moda propuse de marii designeri pentru primavara-vara 2014. Vor fi la mare cautare hainele cu imprimeuri si combinatii de culori, iar geanta alba este accesoriul perfect pentru astfel de tinute. Creeaza un look ingenuu, proaspat si optimist, sunt usor de asortat si pot fi stilizate cu esarfe colorate prinse de toarta.

Tendinte primavara vara 2014, genti roz
Nuantele pastelate sunt in trend pentru sezonul cald care urmeaza, si nu doar in ceea ce priveste hainele, ci si la capitolul genti si posete.

In special nuantele calde de roz se regasesc printre propunerile creatorilor de moda. Dupa atatea sezoane dominate de culori neon, imprimeuri multicolore si detalii luxuriante, gentile cu design minimalist si nuante pastelate vin ca o gura de aer proaspat.



Tendinte primavara vara 2014, genti cu accente din metal

Pe langa fermoare, lanturi si catarame, gentile sezonului cald 2014 vin si cu detalii metalice sub forma de margelute si buline, care atrag discret atentia si aduc un plus de stralucire. Gentile cu accente din metal sunt perfecte pentru a da o nota de sic feminin tinutelor punk-rock atat de promovate in ultimele sezoane.



Cele mai stilate genti ale sezonului cald 2014 te asteapta in magazinele CARPISA din Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, AFI Ploiesti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe www.shoes.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod