Cizme şi botine lucrate manual la preţuri speciale

În zilele noastre, suntem invadaţi de pantofi făcuţi în serie, din materiale de o calitate îndoielnică. Mai trist este faptul că, nu de puţine ori, preţul acestor încălţări este atât de
În zilele noastre, suntem invadaţi de pantofi făcuţi în serie, din materiale de o calitate îndoielnică. Mai trist este faptul că, nu de puţine ori, preţul acestor încălţări este atât de mare încât ajungi să te întrebi dacă nu cumva ai ajuns să plăteşti doar pentru un brand şi nu pentru un produs de calitate.
Tocmai de aceea, sunt de părere că ar trebui să încercăm, pe cât posibil, să ne orientăm către produsele româneşti, făcute de designeri. În momentul în care vei călca pragul unui atelier vei înţelege că o pereche de pantofi lucrată manual, din piele de cea mai bună calitate, nu are prea multe în comun cu marfa pe care o găsim pe rafturile unui mare magazin.
Mihaela Glăvan face parte din acea categorie de designeri care pune un strop din sufletul ei în fiecare pereche de pantofi pe care o desenează şi o crează.
Aşa că, nu-i de mirare că încălţările făcute de ea te fac să te îndrăgosteşti de la prima probă. Pantofii sunt făcuţi din piele adusă din Italia şi sunt lucraţi manual, iar atunci când îi încalţi te simţi cu adevărat răsfăţată.
Preţurile sunt accesibile, iar dacă prinzi reduceri, aşa cum vor fi în următoarele patru zile, poţi să-ţi cumperi pantofi cu preţuri pornind de la 100 de lei sau cizme începând cu 350 de lei. Aşa că, fă şi tu o vizită la showroomul din str.
Căpitan Mircea Vasilescu nr. 10, Bucureşti (zona 11 Iunie) şi încearcă o perche de pantofi făcută cu dragoste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod