Colectii de croaziera la Ferrari Show

In cadrul evenimentului Ferrari Show, pe langa mult-ravnitele autorturisme sport, au fost prezentate si cinci colectii trans-sezoniere, semnate Wilhelmina Arz, Tina R si Agnes Toma, iar ca invitati internationali si-au prezentat creatiile marcile Sicily si Stefanel. Conceptul de colectie de croaziera, de intersezon, concentreaza spiritul vacantei, al elegantei si confortului si porneste de la ideea garderobei dedicate croazierei pe iaht.

"Vara indiana" cu Agnes Toma


"Vara indiana" este o colectie plina de culoare, iar mixtura de tesaturi surprinzatoare, dar bine armonizata face ca tinutele acestei colectii sa fie visul oricarei femei: fuste si drapaje din voaluri naturale indiene, transparente si usoare ca spuma, plutind inefabil, in combinatie cu tafta, satin si brocarturi, aduse in contex sub forma de buzunare aplicate, betelii tighelite, cordoane si mansete (elemente imprumutate din vestimentatia sport).
De altfel, surpriza vine tocmai din aceste combinatii si amestecul de stiluri: retro, exotic, sport, dar si de culori: mustar, khaki, grena, indigo, gri, rosu, verde, ciclamen, auriu. Piesa vedeta este corsetul, de obicei prezentat in variante combinate de culori si texturi. Alaturi de acesta regasim pantalonul, foarte sexi, foarte feminin, din voaluri transparente, larg, cu slituri, cu borduri, cu buzunare, pe betelii late, coborate, sau gen "salvari", dar si fusta, care se remarca prin suprapunerile de voaluri diferite, fronseurile si asimetria terminatiei, modul de inchidere nonconformist si sliturile surpriza, adanc evidentiate doar in mers. Nu lipsesc nici rochiile, foarte feminine, fluide, asimetrice, cu decolteuri drapate si sexi.


Garderoba naufragiului pe o insula pustie, cu Tina R


Tina R propune o combinatie extrem de evidenta intre culori puternice, incisive si culori stinse: bej gri, cenusiu, la polul celalalt aflandu-se rosu, maro, galben elecrtic, verde fistic si oranj incins. Piesele sunt de inspiratie sport-eleganta, pornind de la pantaloni foarte scurti, din zona "jogging" pana la pantalonii capri, accentele fiind date de incretituri si asimetrii. Fustele sunt extrem de scurte sau pana in zona genunchiului, iar modelele sunt discrete, sofisticate, cu design imprumutat din garderoba masculina sau cultura britanica. Accesoriile sunt mansete stranse pe elastic, esarfe, brauri sau genti innodate pe umar, totul in culori foarte vii si mate.


"La patru ace", dar casual, cu Wilhelmina Arz


Pentru tinuta de croaziera, Wilhelmina Arz propune haine albe cu imprimeuri de buline browniene, rochii elegante asortate cu sacouri ce inspira lux si feminitate. Atat esarfele cat si celelalte accesorii sunt in acord cu ideea unei croaziere pe mare, unde in timpul zilei este deosebit de cald, iar seara peste rochia de cocktail este bine-venit un sacou sofisticat. Colectia explora si zona casual, tinutele inspirand lejeritate dar debordand de elegata clasica si neo-romantica. Amestecul intre opac si transparent, tul si voal da o aura de senzualitate, iar sacourile satinate in nuante de auriu, bronz si aquamarin amintesc de farmecul unui casino plutitor.


Sicily & Stefanel, garderoba de vacanta in stil italian

Colectia SicilyColectia Stefanel
Renumitele branduri italienesti Sicily si Stefanel au propus in colectiile de croaziera haine casual, ideale pentru garderoba de vacanta. Piesele au croieli clasice, piesele de rezistenta constand in pantalonii capri si topurile din bumbac cu imprimeuri indraznete. Culorile de baza sunt bejul, albastrul si desigur, albul, care se asorteaza cel mai bine cu vacanta, cu marea si cu pielea bronzata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod