Descopera cele mai frumoase rochii de seara!

Rochia de seara, inca din antichitate, a inspirat eleganta, senzualitate si frumusete. Au fost la inceput sari sau kimono japonez, apoi au inceput rochii lungi, cu trena, cu aplicatii sofisticate, adevarate aparitii eclatante.
Istoria vestimentara si-a facut de cap si astazi, numerosi designeri din toata lumea se aventureaza in a-si prezenta colectiile, pe cele mai mari podiumuri,  adevarate capodopere de arta, iar premiile Oscar ne socheaza prin unicitate si eleganta covarsitoare.

Jovani Fashions- sarm new-yorkez

Una dintre cele mai cunoscute case de moda din New York, Jovani Fashions dateaza din 1979 si a fost fondata de Jacob Maslavi, avand showroom-ul in inima fashion district-ului, pe Broadway.

Echipa de designeri ai casei Jovani creeaza rochii de cocktail sau rochii de seara dar si rochii scurte, glamour sau rochii Haute Couture fabuloase. Creatiile din materiale luxuriante si cu aplicatii inedite sunt adorate de femei de pe toate continentele, Jovani fiind prezent in peste 2000 de magazine ale distribuitorilor oficiali.


Vedetele se intrec in a straluci in minunatiile vestimentare Jovani, amintind nume precum Brooke Shields, Kim Kardashian, Paris Hilton, Selena Gomez sau Toni Braxton.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Conde pe 8 Apr 2020, 21:47
    Frumoase!

    Foarte frumoase si elegante!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod