Cum se poartă cerceii în 2019. Trendul de piercing pe care să-l încerci

La fel ca tatuajele sau blugii rupți, piercingul era cu ani în urmă rezervat persoanelor rebele și nonconformiste.
Dar în prezent situația s-a schimbat foarte mult, toate acestea devenind elemente comune, pe care oricine le poate pune în practică.

În ceea ce privește piercingul, anul acesta revin în tendințe cerceii multipli, dispuși pe întreg lobul urechii. Sunt în tendințe cerceii minimaliști, de mici dimensiuni, care arată excelent atunci când sunt folosiți grupați. 

Iar unul dintre cele mai importante trenduri este cel al cerceilor plasați în linie verticală pe lobul urechii. Dacă nu ai curaj să-ți faci mai multe găuri în urechi, atunci poți opta pentru cerceii cu magnet.

Un element interesant al acestui trend este acela că nu trebuie să optezi pentru cercei din aceeași gamă sau cercei identici.
Scopul este să asociezi modele diferite, dar care au unele elemente în comun. De exemplu, poți opta pentru o temă cosmică, alegând cercei de tip stele, lună, soare. Cerceii tăi vor avea forme diferite, dar în același timp se potrivesc pentru că se încadrează în aceeași temă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod