Horoscop: Compatibilitatea când atât femeia cât şi bărbatul sunt din zodia Rac

Sensibilitatea exagerată este punctul slab al acestui cuplu. Cei doi nativi trebuie să găsească o cale de mijloc pentru a-şi echilibra relaţia. Racul este un semn de apă, guvernat de

Sensibilitatea exagerată este punctul slab al acestui cuplu. Cei doi nativi trebuie să găsească o cale de mijloc pentru a-şi echilibra relaţia.

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Este o zodie a sensibilităţii, a emoţiilor şi sentimentelor. Aceşti nativi pun foarte mult accent pe trăirile lor interioare şi pe ceea ce simt.

Au adesea fluctuaţii ale stărilor emoţionale şi se retrag în lumea lor când nu se simt în siguranţă.

O relaţie dintre doi nativi din zodia Racului este una complexă şi adesea dificilă.

Deşi iniţial cei doi parteneri pot descoperi că au multe în comun şi că au o conexiune emoţională foarte puternică, relaţia lor este greu de menţinut pentru că lipseşte un element al stabilităţii.

Fiecare dintre ei aşteaptă ca celălalt să ofere protecţie, siguranţă, să ocrotească şi să fie un sprijin real, dar cu toate acestea niciunul nu-şi asumă rolul de "stâlp" al relaţiei.

Pentru ambii nativi, familia este importantă, căminul este o parte majoră din viaţă, iar asta poate duce la izolarea cuplului.

Preferă să stea împreună acasă, decât să iasă în lume şi să exploreze.

Numai dacă reuşesc să găsească o cale de mijloc şi să-şi echilibreze relaţia, femeia şi bărbatul din Rac pot forma un cuplu rezistent şi plin de afecţiune. Sunt foarte buni părinţi, dar pot fi mult prea toleranţi şi lipsiţi de autoritate în faţa copiilor, pentru că niciunul nu vrea să fie "părintele cel rău".

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod