Cei cinci asteroizi care îţi influenţează destinul. Descoperă-i!

Există peste 10.000 de asteroizi cunoscuţi şi "supravegheaţi" cu stricteţe de cercetători şi astronomi, dar în astrologie, cinci dintre aceştia sunt consideraţi esenţiali pentru

Există peste 10.000 de asteroizi cunoscuţi şi "supravegheaţi" cu stricteţe de cercetători şi astronomi, dar în astrologie, cinci dintre aceştia sunt consideraţi esenţiali pentru interpretarea unei hărţi astrale.

Iată care sunt cei cinci asteroizi care îţi influenţează viaţa şi ce semnificaţie au:

Chiron
Cunoscut de astrologi drept "vindecătorul rănilor", Chiron este asociat cu rănile sufleteşti şi puterea de vindecare prin transformarea durerii în ceva pozitiv. Chiron nu are o orbită constantă, iar plasarea lui în momentul naşterii indică aspectele în care fiecare dintre noi deţine cea mai mare putere de vindecare.

Ceres
Ceres este cel mai mare şi mai rotund dintre asteroizi, semănând cu Luna.

Plasarea lui în harta natală indică aspectele în care ai cel mai multă nevoie de iubire şi de grijă. În mitologie, Ceres era echivalenta lui Demeter, zeiţa agriculturii venerată de greci.

Pallas
Pallas era zeiţa înţelepciuni, iar mulţi astrologi interpretează acest asteroid ca pe un indicator al inteligenţei şi al vindecării prin înţelepciune. Reprezintă în acelaşi timp şi intuiţia nativă a unei persoane.

Junon
Juno sau Junon este numit şi asteroidul căsătoriei. Reprezintă compatibilitatea, relaţiile amoroase şi mariajul.

Poziţia sa în harta ta natală îţi arată de ce fel de partener ai nevoie sau ce tip de soţ/soţie ai tendinţa de a atrage. Partea sa "întunecată" guvernează conflictul, gelozia, infidelitatea, despărţirea şi divorţul.

Vesta
Cel mai rapid asteroid al zodiacului, Vesta reprezintă valorile culturale, sexualitatea şi lucrurile faţă de care ai cel mai mare devotament.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod