Trucuri ca să fii mai sănătoasă în iarna asta, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce să faci ca să te fereşti de răceli, să te simţi mai bine şi să ai mai multă energie, în funcţie de elementul zodiei tale. Berbec şi Săgetător Aceste două semne de foc

Descoperă ce să faci ca să te fereşti de răceli, să te simţi mai bine şi să ai mai multă energie, în funcţie de elementul zodiei tale.

Berbec şi Săgetător
Aceste două semne de foc trebuie să facă mai mult sport pe timpul iernii. Exerciţiile sunt obligatorii ca să-ţi menţii un nivel optim al energiei şi ca să ai un sistem imunitar puternic.

Taur şi Scorpion
Aceste două semne sunt foarte sensibile la microbi. Iar pentru că în acest sezon viruşii şi bacteriile "îşi fac de cap", este necesar să ai mereu la tine o soluţie pentru igienizarea mâinilor.

Balanţă şi Gemeni
Balanţa şi Gemenii sunt două semne de aer foarte sociabile, care se oferă să-şi ajute prietenii bolnavi.

Dar pe timpul iernii, ca să eviţi răcelile şi gripele, trebuie să eviţi persoanele contagioase, oricât de mult ţi-ai dori să ajuţi.

Rac şi Peşti
Aceste semne de apă sunt foarte emoţionale şi sensibile. De aceea, ca să eviţi momentele depresive care pot pune stăpânire pe tine în timpul iernii, odihneşte-te mai mult.

Leu
Nativii din Leu au nevoie de ceva care să-i înveselească pentru a-şi menţine sănătatea la cote maxime. Şi pentru că râsul vindecă tot, mergi la teatru de comedie sau la filme care te fac să râzi cu gura până la urechi.

Fecioară şi Capricorn
Semnele de pământ Fecioară şi Capricorn au un sistem digestiv sensibil.

De aceea, pe timpul iernii este absolut obligatoriu pentru nativii acestei zodii să mănânce cât mai bine. Favorite trebuie să fie fructele şi legumele proaspete, pline de vitamine.

Vărsător
Nativii din Vărsător ar trebui să-şi folosească dragostea pentru tehnologie ca să se poate proteja de afecşiunile de sezon. De exemplu, dacă îţi plăteşti facturile sau faci cumpărături online eviţi aglomeraţiile şi riscul de a căpăta un virus periculos.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod